האומנים מתייצבים לצד המפגינים: שורה של אומניות ואומנים חתמו על מכתב הקורא להתגייס למען תאגיד השידור הישראלי ו"להיאבק על שמירה על הדמוקרטיה".
בין החותמים על המכתב ניתן למצוא את שלום חנוך, נינט טייב, ריטה, אהוד בנאי, ארקדי דוכין, דנה ברגר, יזהר אשדות, דני בסן, יאיר ניצני, שלומי שבן, דויד ברוזה, אפרת גוש, מיקי גבריאלוב, חברי להקת אתניקס, סי היימן, מאור כהן, אחינועם ניני, יהלי סובול, דן תורן, יוני רכטר, פיטר רוט, יהודה עדר, מוקי, רביד פלוטניק וחברי להקת הדג נחש.
בגילוי דעת תחת הכותרת "מוזיקאים למען דמוקרטיה" נכתב בין השאר: "לא במקרה מי שמנסה לחולל הפיכה משטרית ולרוקן את הדמוקרטיה מתוכן בחר לו את חיסול השידור הציבורי כאחת ממטרותיו הראשונות. סגירת התאגיד היא השתקה של אלפי קולות שלעולם לא ימצאו את מקומם בגופי השידור המסחריים. נגיע להפגנה במוצאי שבת ונפעל יחד עם החברים לביטול התוכנית הזאת, ויחד עם כלל אזרחי ישראל כדי לשמור על הדמוקרטיה היקרה לנו".
בשתי ההפגנות האחרונות השתתפו שורה של יוצרות ואומנים שנעדרים מהחתימות על המכתב, אבל כן השמיעו את קולם: עברי לידר פתח את ההפגנה לפני כשבועיים עם השיר "זכיתי לאהוב", מירי מסיקה נאמה על הבמה ואמרה: "אני פה בשביל אבא שלי, הוא לא שמאלני ולא אשכנזי, אלא פשוט אוהב את המדינה" ורן דנקר קרא בסטורי שהעלה לאינסטגרם: "ההפגנה היא של מדינה שנדרסת בידי קיצוניים".
יובל בנאי עצר את ההופעה של "משינה" בשבת האחרונה ואמר: "ישראל מאוד מפורסמת בעולם בגלל הפוליטיקאים שלה - שהם מאוד ידועים בעולם, אבל ידועים לשמצה". השחקן אורי פפר השתתף בהפגנה וקרא להפסיק לשלם מיסים: "שהממשלה תממן את התוכניות שלה מכיסה, לא מכיסנו". הסופר דויד גרוסמן נאם על הבמה: "ישראל כפי שהיא היום חדלה להיות להם בית, וכדי שלא לסבול את תחושת הזרות - הם מעבירים את עצמם לגלות פנימית".