חשבתם שלשיר מול כל המדינה זה קשה? תחשבו מה עובר על שופטי "הכוכב הבא", שמדי שנה מקבלים משימה אכזרית במיוחד: לבחור זמר שיזכה במיליון שקלים. העונה החדשה של תוכנית הריאליטי, שתמשיך הערב (ב') בקשת 12, מחזירה לשולחן השופטים את הזמרים והיוצרים המובילים במדינה - כולל הרכש החדש רן דנקר - והאולפן בנווה אילן הופך לבית השני שלהם במהלך ימי הצילום הארוכים. זו כנראה הסיבה שבגללה איתי לוי, שופט עם ותק של שלוש עונות, השקיע בעיצוב חדר ההלבשה שלו. עכשיו, לרגל החזרה למסך, הוא חושף אותו גם בפנינו.
"לקח לנו חודש לארגן את החדר, אנחנו כבר ערוכים מראש", לוי מספר, " זה מיני-הבית שלי. אני נמצא פה 13-14 שעות, ואני רוצה הרגשה של הבית שלי, הריח שלי, הנרות שלי, הכיף שלי, הניקיון. זה חשוב לי מאוד. אני גם אוהב לארח, באים אליי מלא אנשים".
בעונה הקודמת הכנת לכולם בשר, תעשה את זה גם בעונה הזאת?
"יש דרישה מכל הצוות למרק בשר עם כל הסיפור, ירקות, לחוח, סלוף, אני אעשה להם. הבטחתי. אסי ביקש, ורותי, שירי, סיון, יואב, טמירה (המפיקה טמירה ירדני, ג.מ) מאוד אוהבת את המרק. הדלת שלי כל הזמן פתוחה, לא רוצה שייראה שאני חי בסרט, אבל חשוב לי שהכל יהיה מסודר כמו שאני אוהב ובאנרגיות שלי. אני 95 אחוז מהחיים לא בבית ואני אוהב שהאנרגיה מתניידת איתי לכל מקום".