קו ההגנה של סכנין לבית הדין: "שמו אותנו בסיטואציה בלתי אפשרית". רק בשני הוחלט שהמשחק יתקיים בבלומפילד. לאחריו התקיימה הערכת מצב עם המשטרה, ולטענתם בפרק זמן כה קצר היה קושי גדול מאוד בגיוס כמות כה גדולה של מאבטחים. אחת הסיבות, לטענתם, הייתה הופעה של עומר אדם שתתקיים הערב בתל אביב.
בסכנין סבורים שחלקם בביטול המשחק מזערי, ומפנים אצבע מאשימה לעבר המשטרה, ראש עיריית חיפה יונה יהב ולעבר ההתאחדות לכדורגל עצמה.
גורם בסכנין: "מבחינתנו היה צריך לקיים את המשחק באצטדיון עכו. לא ברורה ההחלטה של המשטרה לא לאשר את האירוע. כל מה שקרה לאחר מכן לא תלוי בנו. אנחנו ביקשנו סיוע מההתאחדות לכדורגל, פנינו כמעט לכל חברת אבטחה בארץ, ושמו אותנו במלכוד. נהיינו חסרי אונים מול הסיטואציה. אנו סבורים ובטוחים שיש מקום לקיום המשחק במועד אחר"
תגובות