מחברת רוזמרין נמסר בתגובה: "כחלק משירות לקוחות החברה -ההורים חשופים למגוון המוצרים בהם אנו משתמשים, למפרט של כל מוצר, ושותפים מלאים בבחירת התפריט ולשינויים המתבצעים. הכנת האוכל במטבחינו היא בשיטת "בשל הגש": רוב מוצרי הבשר, לרבות הקציצות שהן נשוא הכתבה, נרכשות כקציצות מוכנות. אנו רוכשים את כל מוצרינו רק לאחר שעברו את אישורי החברה האחראית על פרויקט ההזנה, הכולל הזנת מאות אלפי ילדים. מוצרינו מיוצרים בידי החברות המובילות במשק וקציצות אלו הן מתוצרת חברת עוף טוב".
מחברת עוף טוב נמסר בתגובה: "אנו מבצעים בדיקות מעבדה תקופתיות. בבדיקה אחרונה שבוצעה עולה כי קיימת התאמה מלאה בין המוצהר על גבי האריזה לערכים התזונתיים הקיימים במוצר, ביניהם נתרן, פחמימות וחלבון".
מחברת טעים לנו נמסר בתגובה: "בשר בהכשר בד''ץ עדה חרדית עובר המלחה בהקפדה יתרה. אנו מקפידים על שטיפת הבשר ובישול ראשוני כדי להפחית את כמות הנתרן בבשר. דוגמת מזון שנלקחה מאחד הגנים שהיא חריגה בכמות הנתרן לפי בדיקתכם, אינה מעידה על כלל המוצר שסופק לכלל הגנים או בתי הספר. החברה פועלת מעל לעשור בתחום הזנת ילדים מול משרד החינוך והדבר מעיד בעד עצמו".
מחברת "מבושלת" נמסר בתגובה: "החברה נמצאת בסיומו של תהליך קביעת תקינה באופן עצמאי, זאת בעקבות פערי גישות ודרישות בתחום ההסעדה לצהרונים. במהלך השנה שחלפה בוצעו פעולות כגון איסור השימוש בבשר מעובד והחברה אף עברה לייצור עצמי של כלל המרכיבים. המוצר היחיד אותו החברה נאלצת לרכוש מספק חיצוני הוא השניצל המדובר. לנוכח הממצאים, החלטנו להוציא את השניצל הקנוי משרשרת האספקה".