חברת "מי מיקרון" בתגובה: "בנוגע לגליה קריב: בתה של גברת קריב יצרה עמנו קשר בטענה כי יש לבטל את העסקה לחלוטין כיוון שאמה חולה. עד עצם היום הזה לא הומצא לחברתנו כל תיעוד על מצבה הרפואי.
"בנוגע למשפחת גרוסברג: לאחר ביצוע העסקה הם יצרו קשר וביקשו לבטלה. הובהר מספר פעמים בפני מר גרוסברג, כי לאחר הרכבת המוצרים לא יהיה ניתן לבטל את העסקה.
"בנוגע לאמה של 'דנה': נציג החברה ערך הסבר מפורט לאמה על המוצר, היא התרשמה וביקשה את התקנתו. לאחר מספר שבועות פנתה בתה וביקשה לבטל את העסקה.
"בעניין בדיקת האלקטרוליזה: יצוין כי בדיקה זו נעשתה בעבר הרחוק ולאחר התייעצות עם הרשות להגנת הצרכן. הובהר כי בדיקה זו אינה תקינה ולכן הופסקה מידית.
"בעניין בדיקת TDS: חברתנו מבצעת בדיקות באמצעות מכשיר זה רק לאחר שהלקוח מתרשם ומעוניין ברכישת אחד מני פתרונות הסינון אשר חברתנו מציעה. יודגש כי חברתנו מעולם לא עשתה שימוש או הכריזה בפני אף לקוח כי בדיקות המים מבוצעות ע"י נחל שורק".
חברת "צלול" בתגובה: "לאור ממצאי התחקיר החברה תפסיק לאפשר לחברת מי מיקרון לבצע תשלום עבור רכישותיה באמצעות שוברי אשראי של לקוחותיה ואף תשקול את המשך מכירת מוצריה לחברת מי מיקרון".
המשרד להגנת הסביבה בתגובה: "אנו לא מכירים את החברה או את שירותיה. לא מדובר בשירות שניתן מטעם המשרד או בחסותו ולכאורה יש כאן חשד לעבירות פליליות חמורות. נבחן הגשת תלונה לגורמי האכיפה המתאימים".