תגובות:
שרונה מרקט:
"הופתענו מהממצאים שעלו בבדיקת חלק מהעסקים במתחם, ובכוונתנו ללמוד אותם לעומק. המתחם נמצא תחת פיקוח שוטף של משרד הבריאות ועומד בכל התקנים הנוגעים לממכר מזון. ככל שיובאו לידיעתנו ליקויים, אנו נפעל בהתאם מול בתי
השף ישראל אהרוני:
"רמת ההיגיינה בדוכן הירו ראמן בר גבוהה מאוד, הסחורה מגיעה מדי יום טרייה והכל תמיד מאוד נקי ומסודר. אנו מקפידים לערוך בדיקות מעבדה ותקינה גם כבקרה עצמית וגם על ידי חברה חיצונית מדי חודש. יחד עם זה, אנו לוקחים את המקרה לתשומת ליבנו ונבדוק לעומק את הממצאים על מנת לטפל בהם מיידית ולתקנם".
השף שגב משה:
"מבין מרכיבי הכריך שלנו, רק הלחמנייה שמסופקת ממאפייה חיצונית בתל אביב עשויה להיות מקור לעובש. ייתכן והלחמנייה שנבדקה העלתה עובש כאשר עשתה איתכם את דרכה למעבדות הממוקמות בתל חי שבצפון. אני מתייחס ברצינות רבה לבדיקתכם, שכן אני מתייחס גם לשווארמה בשרונה מרקט כמו בבית מרקחת".
פושון:
"אנו מקפידים הקפדה יתרה על איכות המוצרים ואף נעזרים בשירותיה של חברת ייעוץ תברואתי העורכת ביקורות פתע מקיפות למוצרינו. עם זאת, הנושא ייבדק לעומקו ונפעל על מנת להבטיח ללקוחותינו את המוצר הטוב ביותר".
ממתקי נצרת:
"אנו מקפידים על סטנדרטים ואיכות ברמה הגבוהה ביותר וכנדרש על פי תקנות משרד הבריאות, אם נתגלתה תקלה נקודתית, אנו מתייחסים לכך בחומרה רבה, ועם קבלת הממצאים נפעל לטיפול מיידי בליקויים".
חברת "מיצי בשוק":
"כל הירקות עוברים קילוף וחיטוי ברמה הגבוהה ביותר על פי דרישת משרד הבריאות. איננו יודעים באיזה אופן נלקחו הירקות לבדיקה, יכול להיות שבתהליך ההעברה למעבדה, המיץ לא היה בטמפרטורה המתאימה. כמו כן, נבדוק בשנית מיצים שלנו".
זה סושי:
"ספקי הדגים שלנו עוברים בדיקה של משרד הבריאות מידי יום. כמו כן, אנו מבצעים בדיקות בטיחות מזון פרטיות מידי חודש. אנו מופתעים מתוצאות הבדיקה בסניף וכמובן נלמד את הנתונים לעומקם ונפעל באופן מיידי כדי לעמוד בסטנדרט הגבוה ביותר".
"טייגר לילי":
"אנו מקפידים באופן קבוע ודקדקני על איכות מרכיבי המנות עמם אנו עובדים, ההיגיינה וניקיון המטבח. אנו פועלים באופן קבוע על פי דרישות משרד הבריאות ועומדים כמובן בכל תקניו. כמובן שנבחן כעת את הדברים כדי לבדוק כיצד יתכנו הממצאים הללו".