![ריהאנה, טקס פרסי אמ טי וי 2013 ריהאנה, טקס פרסי אמ טי וי 2013](https://img.mako.co.il/2013/08/26/rihanna_vma13_g.jpg)
ריהאנה מגיעה ב-22 באוקטובר להופעה בפארק הירקון בתל אביב, וההימורים כיצד תראה באותה תקופה כבר בעיצומם. הלילה היא הפציעה בטקס פרסי אמ.טי.וי אמריקה בשיער שור קצר, שפתון אדום וטי שירט לבנה. הכי קז'ואל.
אבל כולם יודעים שמדובר במישהי שהחלפת תסרוקת (או פיאה) ותלבושות (או עירום) ובכלל שינוי במראה החיצוני - הם עבורה מהלך שגרתי שקורה לעיתים די תכופות. בשמונה השנים בהן הכוכבת בת ה-25 מפורסמת ונראית לאור המצלמות, היא החליפה מראה אחת לכמה חודשים (שלא לומר שבועות).
אז איך ריהאנה תיראה בביקור שלה בישראל קצת קשה לדעת עכשיו, אבל אפשר לחזור אחורה ולבדוק איך היא נראתה בשנים האחרונות, ועוד לפני כן, כשהיתה נערה מתבגרת באי ברבדוס, טרם נתגלתה והפכה לזמרת אר אנד בי, היפ הופ, פופ ודאנס המצליחה כיום בעולם.
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_g.jpg)
ריהאנה נולדה, כזכור כרובין ריהאנה פנטי בשנת 1988 וגדלה בסיינט מייקל שבברבדוס, כאחות בכורה לשני אחים צעירים ועוד שלושה אחים למחצה מצד אביה. בגיל 10 היא כבר התברכה בחיוך מקסים ושיער שחור, מקורזל ואסוף לאחור.
![גלריה ריאנה גלריה ריאנה](https://img.mako.co.il/2012/11/12/riana14_g.jpg)
בגיל 15 ריהאנה היא כבר נערה מתבגרת שמתעניינת במוזיקה ומנסה כוחה בשירה. אחד מחבריה מכיר בינה ובין המפיק אוון רוג'רס, שבאותו זמן היה בנופש בברבדוס. רוג'רס עוזר לריהאנה להקליט כמה שירים בארצות הברית ולשלוח אותם לחברות תקליטים. אחד העותקים מגיע לג'יי זי, שמחתים את הילדה בחברה שלו "דאף ג'אם". וכל השאיר היסטוריה, כמו שאומרים.
![גלריה ריאנה גלריה ריאנה](https://img.mako.co.il/2012/11/12/riana16_g.jpg)
בגיל 16 ריהאנה מתחילה לסגל לעצמה גינונים של סלב מטופחת. השיער המקורזל עף לטובת חלק, ארוך וגולש עם פן. בחולצה נפער מחשוף קטן, שרק ילך ויגדל עם השנים, לשמחתם של המעריצים. ובכל זאת היא הכי סוויט סיקסטין.
![גלריה ריאנה גלריה ריאנה](https://img.mako.co.il/2012/11/15/rihanna2004_g.jpg)
גיל 17 הוא גיל נפלא עבור ריהאנה. היא מקליטה ומוציאה את אלבום הבכורה שלה, "Music of the Sun", כמובן בהנהגתו של המנטור ג'יי זי. ההצלחה עול על הציפיות והאלבום רושם מכירות בהיקף של פלטינה וזהב בדי הרבה מדינות מסביב לעולם (חשוב לציין שהשנה היא 2005 ואנשים עדיין רוכשים דיסקים).
עם החשיפה ריהאנה מתחילה להיות מוזמנת לאירועים של תעשיית המוזיקה והתקשורת ומתלבשת בהתאם. במקביל היא עולה על הבמה ושם נגלה היופי החיצוני שלה במלואו.
![גלריה ריאנה גלריה ריאנה](https://img.mako.co.il/2012/11/12/riana15_g.jpg)
בת 17. איזה גיל יפה | צילום:
Kevin Winter, GettyImages IL
![ריהאנה צעירה ריהאנה צעירה](https://img.mako.co.il/2013/08/26/rihanna_17_2_g.jpg)
בגיל 18 ריהאנה היא כבר סטארית, שמככבת על פוסטרים שנמכרים למעריצות ואושיית אופנה שמתחילים לשים אליה לב. היא בוחרת בצבע שיער חום ואקססוריז תואמים, מנסה לשמור על תום נעורים כלשהו, אבל בהחלט נראית כאישה צעירה.
היא מוציאה באותה שנה אלבום שני, ""A Girl Like Me" ועושה את הופעת הבכורה שלה בקולנוע, כשהיא מגלמת את עצמה בסרט "מעודדות צמודות 3". ריהאנה גם מתארחת באותה שנה באופרת הסבון "כל ילדיי" ובדרמה "לאס וגאס".
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_g.jpg)
בת 18. כבר עושים ממנה פוסטר
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_g.jpg)
בגיל 19 ריהאנה משחררת את הלהיט הענק "Umbrella" בדואט עם ג'יי זי ואת אלבומה השלישי "Good Girl Gone Bad". בבת אחת היא מקבלת פוקוס אדיר ובהתאמה צובעת לשחור והולכת על קארה. בטקס פרסי אמ.טי.וי היא מגיעה בשמלה ורודה ומפנה לצלמים את האיבר האחורי שהם כה משתוקקים לצלם.
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_g.jpg)
נותנת מה שמבקשים. ריהאנה בטקס פרסי אמטיוי 2007 | צילום:
Ethan Miller, GettyImages IL
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_g.jpg)
בגיל 20 ריהאנה מתחילה לצאת עם כריס בראון (אותו הכירה לראשונה שלוש שנים קודם לכן), יוצאת להופעות בעולם ועוברת מהפך. בהתחלה היא צובעת לג'ינג'י ובהמשך גם מתלתלת. האמת, פחות יפה לה. היא משתפת פעולה עם ג'סטין טימברלייק בלהיט "Rehab", שהגיע למקום הראשון במדינות רבות. סיבוב ההופעות הבינלאומי שלה מתועד ל-DVD.
קבלו גם גלריית ביקיני שלה, סתם כי היא נראית מדהים בה.
![ריהאנה ריהאנה](https://img.mako.co.il/2012/08/30/121683338_g.jpg)
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_g.jpg)
בגיל 21 ריהאנה היא כבר כוכבת מבוססת ולא חוששת לחשוף את עצמה בצילומים לקליפים ולעשות על הבמה דברים שטרם העזה לעשות לפני כן, כמו לגעת לעצמה באיזורים אינטימיים ולחשוף את הישבן.
![ריהאנה נוגעת בעצמה ריהאנה נוגעת בעצמה](https://img.mako.co.il/2013/08/26/98732899_c.jpg)
בת 21. מכל מיני סוגים
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_c.jpg)
שנה אחר כך, במאי 2010, ריהאנה בת ה-22 מגיעה להופעה בישראל ונותנת ערב בלתי נשכל למעריצים באיצטדיון בלומפילד, כולל עמידה על במה עמוק לתוך השורות, כשמרחוק נראה שהיא מרחפת מעל הראשים. התסרוקת היתה מפתיעה - בלונדינית וקוצנית.
![ריהאנה הופעה 30.5.2010 ריהאנה הופעה 30.5.2010](https://img.mako.co.il/2010/05/30/NGP_3895c.jpg)
![ריהאנה הופעה 30.5.2010 ריהאנה הופעה 30.5.2010](https://img.mako.co.il/2010/05/30/NGP_3611c.jpg)
קצת לפני גיל 23 ועם הוצאת האלבום "Loud" החליטה ריהאנה שהכי מתאים לה אדום, ובמשך כשנה שלמה היא הופיעה בכל מקום בשיער שנע בין ג'ינג'י לאדום-חום בצבע אדמה. קליפים, הופעות, טקסי פרסים - הבחורה נהייתה ריהאנה-רוזה.
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_c.jpg)
השנה האדומה. ריהאנה
2011, השנה האדומה
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_c.jpg)
2012 היתה שנה מוצלחת מאוד עבור ריהאנה ששיתפה פעולה עם קולדפליי, וציאה את האלבום "Talk That Talk" וזכתה בפרסים רבים. בדרך היא גם צבעה לבלונד (או שמא היתה זשו פיאה מוצלחת) והרכיבה מלתעות על השיניים, רק בשביל לחזור שוב לצבע השחור והיפה שלה ולתספורת הקצרה.
![אין תמונה אין תמונה](https://img.mako.co.il/2024/08/07/replacement_autoOrient_c.jpg)
מותק
שולטת. ריהאנה בטקס פרסי אמ.טי.וי | צילום:
Kevin Winter, GettyImages IL
![ריהאנה, כריס מרטין ריהאנה, כריס מרטין](https://img.mako.co.il/2012/09/10/riri_chris3_c.jpg)
השנה, בגיל 25, הגיעה ריהאנה לשיאים חדשים של חשיפה אישית עם סדרת תמונות עירום. ואבל מה לנו כי נלין על הגוף היפה שנגלה לעינינו. מעניין אם היא תתפשט גם בארץ.
![ריהאנה בעירום דצמבר ריהאנה בעירום דצמבר](https://img.mako.co.il/2012/12/30/Rihannanud5_c.jpg)