דרמה בארצות הברית: פראס מישל, חבר להקת ההיפ הופ האמריקאית פוג'יז, מואשם שפעל בשליחות סין ומיליארדר מלזי כדי לקדם את האינטרסים שלהם בארה"ב – וקיבל מאות מיליוני דולרים בתמורה. מול מישל עומדים 10 אישומים שונים, ביניהם קשירת קשר, הטרדת עדים ועל כך שלא הזדהה כלוביסט בשליחות סין.
על פי ההאשמות מישל הועסק כלוביסט ושליח של סין ושל המיליארדר המלזי ג'ו לואו, ועבד עבורו בארה"ב. מישל קיבל סכומי עתק על מנת ליצור קשרים בין לבין ממשל אובמה וממשל טראמפ. בשנת 2012 העביר לואו למישל 20 מיליון דולרים כדי שיסדר לו תמונה עם הנשיא אובמה, כך לפי עדותו בבית המשפט. לאורך השנים שלאחר מכן קיבל הראפר במצטבר למעלה ממאה מיליון דולרים כדי לפעול למען שחרורו של הדיסידנט הסיני גואו וונגוי, ולמען עצירת חקירתו של לואו בעצמו. מתוך המיליונים שגרף, 800 אלף דולר נתרמו לקמפיין הבחירות של אובמה, לאחר שנגנבו על ידי לואו ושותפיו בהונאת ענק של קרן פיתוח מלזית.
במהלך נסיונות השתדלנות שלו נפגש מישל גם עם סוכני FBI, מה שהוביל לשמועה בקהילת ההיפ הופ שמישל היה מלשין של סוכנות החקירות הפדרלית, כמובן עלבון אדיר בקהילת ההיפ הופ. אולם, מדובר בחוסר הבנה של המקרה המשפטי וההאשמות נגד הראפר. אם יואשם, מישל עשוי לבלות למעלה מעשור בכלא האמריקאי. המוזיקאי כפר באישומים.
מישל, המוכר יותר בשם הבמה פראס, התפרסם בשנות התשעים כחלק משלישיית ההיפ הופ המצליחה The Fugees, יחד עם המוזיקאים וויקלף ז'אן ולורן היל. אלבומם The Score משנת 1996 נחשב ליצירת מופת של היפ הופ קליט, מלודי, בשילוב עם אר אנד בי ופופ. הלהיטים הבולטים מתוכו הם Ready or Not והחידוש לשירה של רוברטה פלאק Killing Me Softly.
The Score היה האלבום האחרון של השלישייה ולאחריו פנו השלושה לקריירות סולו. וויקלף ז'אן ולורן היל זכו לקריירות מצליחות, הן מסחרית והן ביקורתית, אולם מישל נעלם מעט מאור הזרקורים, וחוץ מלהיט מינורי בשם Ghetto Supastar לא זכה להצלחה מוזיקלית מסחררת. הפרשה המשפטית הסבוכה מסבירה, אולי, מה עשה בשנים שחלפו מאז ההצלחה של להקתו.