היוצרים והזמרים עובדיה חממה וגיל עקיביוב מוציאים את השיר "מסך הנצח עולה",שעקיביוב הלחין למילים שכתב חממה. בשיר החדש הם שרים על זמן הגאולה שהגיע, על מסך הנצח שעולה, על תחושה שהמשיח עומד בפתח, כשאת המילים עוטף רוק בסגנון שנות השבעים, על גבול ה"רוק המתקדם", של להקות מושפעות-ביטלס כמו "קווין", "The Who" ופינק פלויד.
השיר לקוח מפרויקט "הנוצה" המשותף לחממה ועקיביוב, שצפוי לצאת לקראת פסח. גיל עקיביוב החל את דרכו בפסטיבל שירי הילדים ("הסבון בכה מאד") וגדל להיות פסנתרן וזמר ששירת בלהקה צבאית. שיתוף הפעולה בינו לבין עובדיה חממה, המוזיקאי המוכר יותר מבין שניהם, החל לפני יותר מעשרים שנה, כשעקיביוב - שחזר בינתיים בתשובה והפך לחסיד חב"ד - הפך לפסנתרן ולמעבד באלבומיו של חממה, אשר כתב לו כמה משיריו המקוריים: "נוסעים נוסעים", "יש בורא לעולם", "עד מתי " ועוד.
הצליחו יחד עם "אנא בכוח"
רגע המפנה של השניים החל בפרויקט "שמים וארץ" בו עקיביוב השתתף כמלחין, זמר, נגן ומעבד שותף והמוזיקה האמונית שלו חלחלה ליצירתו של חממה והבשילה לפרויקט אמוני ורוחני שחיבר טקסטים אמוניים עם מוזיקה שרובה מושפעת מרוק. השיר "אנא בכח" שהפך ללהיט גדול הוביל את הפרויקט ופרץ את הדרך ברדיו לגל שירי האמונה, הפיוטים והתפילות במוזיקה הישראלית.
בעקבות הצלחת "אנא בכוח" החל עובדיה חממה להופיע, כשעקיביוב מנהל מוזיקלית את ההופעות, בהן שרים השניים מיצירתם המשותפת. כך הבשיל באופן טבעי הרעיון לפרויקט משותף, שכל כולו טקסטים מקוריים של חממה עם לחנים ושירה של השניים, יחד ולחוד.
"מסך הנצח עולה"
"סוף כל סוף לנפילה ומתחילה הגאולה, זמן גאולה עכשיו
לעני ולאביון נמצא יקר מכל מטמון, זמן גאולה עכשיו
כי מסך הנצח עולה, ערפל הזמן מתפוגג והולך
ביומנו של העולם שם כתוב מסע הזמן, זמן גאולה עכשיו
זמן שאור גנוז הפך אור יום, זה לא משל זה לא חלום, זמן גאולה עכשיו