המקום: "שוקשוקה" - דוכן חדש בסמטת הכרמל שבשוק הכרמל בתל אביב, שמגיש תשעה סוגים שונים של שקשוקה.
דבר המבקרת: "מקום מדליק מאד. קטנצ'יק כזה, בחוץ, יושבים על הבר, מלא סוגים של שקשוקה, סלטים, טחינה, לחם, בירה וקפה שחור- מה צריך יותר?" היא תוהה, וארליך מוסיפה: "איך לא חשבו על זה קודם? זה קונספט כל כך ישראלי ומקסים", היא אומרת בזמן שהמנחה שלצידה עסוק, כרגיל, בבדיקה מעמיקה של הדוגמאות שהביאה תמרה. "זו למשל נקראת 'שקשוקה של דודה מרים'", היא מספרת לו, "שהיא למעשה שקשוקת חריימה עם דגים. אפשר יותר חריף, אפשר פחות. חוץ ממה יש שם גם שקשוקה מקסיקנית, איטלקית, ספרדית, שקשוקת אנטיפסטי ועוד. זה בייסיק טוב, טעים וטרי. אכלנו סלט קצוץ מצויין וטחינה טעימה, ושתינו ערק לימונדה, אז ב-11 בבוקר היינו שיכורים בשוק הכרמל, וסיימנו בקפה שחור".
אפשר חשבון?: "המחירים נעים בין 30 שקלים לשקשוקות הצמחוניות ו- 40 לבשריות. החמוצים, הסלטים והטחינה הם במחיר של עד 20 שקלים. והאווירה מעולה".
עוד בבילויים:
"אני אוהב אותה ברמות שלא הכרתי":הראיון החשוף ביותר של אליאב
זה לקח לגרוב הישראלי 25 שנה, אבל עכשיו הוא כאן
באור חדש: ככה אור והדר בחיים לא דמיינו את עצמם
"הבילויים" עם אסף אטדגי ועינת ארליך, א'-ד', 10:00 עד 12:20, ערוץ 24