כשאייל גרש מגיע לאולפן "הבילויים", אפשר לסמוך על אטדגי שלא יבזבז זמן וייגש ישר לעניין: "אז מה הקטע עם שוודיה?" הוא שואל אותו מיד, ונדמה שלאייל ממש לא נמאס לענות על השאלה הזאת: "יש לי אוזן מאד מוזיקלית, ניגנתי על פסנתר הרבה שנים, ואני לומד שפות ומבטאים מאד בקלות. הייתי בן ארבע כשקיבלתי תקליט ישן של להקת "אבבא", ששרה בשוודית לפני שהיא שרה באנגלית. זה נשמע לי נורא יפה, אז חזרתי על המילים בלי לדעת מה אמרתי, וכשגדלתי הביאו לי מורה לשוודית – כי ההורים שלי תמיד מאד תמכו בי", הוא מספר.
אם גם אתם (כמו רבים אחרים) מרימים גבה כשאתם שומעים על הקשר שלו לשוודיה ותרבותה, גרש ממהר לספק הסברים: "כל מי שאני מספר לו את זה חושב שזה נורא מוזר, אבל אני מה שאני ואי אפשר לשנות את זה. גם כשגרתי בסן פרנסיסקו למדתי שוודית, זה לא עזב אותי. הייתי בשוודיה ארבעים פעם לפחות, ורק אתמול עשו אירוע בשגרירות והזמינו את עוגת הנסיכה שלי – זה כל כך נחמד שהם מוקירים את זה. אפילו בשוודיה כתבו כתבה גדולה עלי, ועל העובדה שהאג'נדה שלי במאסטר שף הייתה להביא את הקולינריה השוודית". אל האולפן הוא דווקא מביא מנה "כמעט לא סקנדינבית" של בורגול על יוגורט עם שום, שזיפים ופלפל חריף. האם אחרי שחזר לנבחרת הוא יצליח גם לכבוש את תחרות "המאסטר שף הדיאטטי" של הבילויים?
עוד בבילויים:
גם הבילויים לא יכלו שלא להתאהב ב"ג'יין בורדו"
אלון דה לוקו "לא משחק את המשחק"
האם דודו אהרון נפגע מאטדגי אחרי שמתח אותו?
"הבילויים" עם אסף אטדגי ועינת ארליך, א'-ד', 14:00 עד 11:30, ערוץ 24