כרובית מטוגנת
כרובית מבושלת עד לריכוך קל
2 ביצים
כפית חרדל
2 שיני שום כתוש
פירורי לחם לציפוי
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן הכנה:
- מפרידים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני.
- מערבבים את הביצים עם החרדל והשום הכתוש.
- מערבבים את פירורי הלחם עם המלח והפלפל.
- טובלים כל חתיכת כרובית בתערובת הביצים, ואז מצפים בפירורי הלחם כמו שניצל.
- מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע שחום.
פילה בקר ביין עם פטריות ובצל
2 נתחים של פילה בקר במשקל 250 גרם כל-אחד
תבלינים: מלח גס ופלפל גרוס
לרוטב:
בצל אחד
סלסלת פטריות
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל
כוס וחצי יין אדום
אופן הכנה:
- קוצצים את הבצל, ומטגנים עד שהופך לשקוף.
- פורסים את הפטריות ומוסיפים לבצל, וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות עד לקבלת צבע שחום מעט.
- מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים יין.
- מבשלים עד שהיין מצטמצם לרוטב סמיך.
- מתבלים את הסטייק במלח גס ופלפל משני הצדדים.
- מטגנים את הסטייק במחבת כ-2-3 דקות מכל צד, ומגישים עם הרוטב.
שעועית ירוקה בשום ולימון
250 גרם שעועית ירוקה מבושלת
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתוש
מיץ מחצי לימון
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל
אופן הכנה:
- מקפיצים את השעועית בשמן זית עם שום כתוש במשך כ-3 דקות.
- מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל ומקפיצים עוד כדקה.
פבלו אוכל וחברים- שישי ושבת 14:00 – ערוץ 24