גם את הסופ"ש הקרוב יקבל פבלו רוזנברג עם אורח שהוא חבר טוב, עידן יניב, כל כך טוב שהוא מרשה לעצמו להפגין את יכולות החיקוי שלו, על חשבון המבטא הארגנטינאי של פבלו. יחד יבשלו השניים, ישוחחו ושירו את הלהיט של עידן, "יותר מדי", אותו כתב והלחין פבלו. אתם מוזמנים לצפות בקטע מהתוכנית, ולנסות בבית את המתכונים אותם יכינו בתכנית. 

שקדי עגל צרובים על הפלנצ'ה

חצי ק"ג שקדי עגל עליונים

מלח ופלפל לפי הטעם

לימון

להגשה:

ארטישוקים משומרים

עגבניות צלויות

מעט שמן זית

עירית קצוצה

אופן ההכנה:

 

  1. מתבלים את שקדי העגל במלח ופלפל, צולים על הפלנצ'ה, ותוך כדי מתבלים גם במיץ לימון.
  2. לצד שקדי העגל צולים גם את העגבניות על הפלנצ'ה.
  3. מגישים את השקדים לצד ארטישוקים והעגבניות הצלויות. מזלפים שמן זית ומקשטים בעירית קצוצה.

שוקרוט ומחבת נקניקים

לשוקרוט:

חצי כרוב לבן

בצל גדול

200 גרם כרוב כבוש

כוס יין לבן

כפית שום כתוש

כף חומץ בלסמי

כפית זרעי קימל

כפית זרעי חרדל יבש

כף ג'וניפר (זרעי ערער)

2 עלי דפנה

מלח ופלפל לפי הטעם

למחבת נקניקים:

קבנוס

חזה אווז מעושן

נקניקיות בקר

להגשה:

חרדל

אופן ההכנה:

  1. מכינים את השוקרוט: פורסים דק את הכרוב ומבשלים עם כל שאר החומרים יחד עד לריכוך.
  2. בינתיים מקפיצים במחבת את הנקניקים.
  3. מגישים את הנקניקים לצד חרדל ושוקורט.

בתיאבון!

>>גם לכם יש מתכון מנצח? שתפו אותנו ואולי תזכו בפרס

>>לכל התוכניות של "פבלו, אוכל וחברים"

"פבלו, אוכל וחברים" עם עידן יניב, שישי, 11:00 (שידור נוסף ב-22:00), ערוץ 24