כבד עוף ברוטב הויסין
כבד עוף
2 בצלים סגולים
סלסלת פטריות
2 פלפלים אדומים קלויים
5 כפות הויסין
4 כפות סילאן
מלח לפי הטעם
2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה:
- מטגנים את הכבדים במחבת למשך כ-3-4 דקות עד שהם מוכנים לאכילה, ומוציאים אותם לצלחת.
- קוצצים את הבצלים לטבעות, ומטגנים אותם באותה המחבת עד שהבצל מזהיב.
- פורסים את הפטריות ומוספים לבצל המטוגן וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות.
- מחזירים את הכבדים למחבת, ומוסיפים פלפלים קלויים, רוטב הויסין וסילאן ומעט מלח.
- לאחר כדקה, מעבירים לכלי הגשה מוסיפים בצל ירוק קצוץ.
- מומלץ להגיש מעל נודלס או אורז.
שעועית רחבה בשום וג'ינג'ר
חצי קילו שעועית רחבה
סיר מים רותחים עם מלח
4 שיני שום
פלפל אדום חריף
כפית ג'ינג'ר מגורד
3 כפות סויה
3 כפות טריאקי
מעט פלפל שחור גרוס לפי הטעם
גבעול אחד של בצל ירוק
אופן הכנה:
- חותכים את השעועית לחלקים באורך של כ-3-4 ס"מ, ומבשלים בסיר המים הרותחים.
- בינתיים פורסים את השום והפלפל החריף לפרוסות, ומטגנים במחבת יחד עם הג'ינג'ר המגורד במשך כ-2 דקות.
- כשהשעועית מתחילה להתרכך מוציאים אותה מהמים אל המחבת, מוסיפים את הסויה והטריאקי ומקפיצים במשך כ-2-3 דקות נוספות.
- מטבלים במעט פלפל, ומגישים עם בצל ירוק קצוץ.
פבלו אוכל וחברים- שישי ושבת 14:00 – ערוץ 24