בשישי הקרוב (07.11) יגיע עילי בוטנר יחד עם ילדי החוץ שלו למפגש פסגה עם אחד האמנים שהכי השפיעו עליהם – פבלו רוזנברג. במהלך התכנית סיפר בוטנר מי היה אמור לבצע במקור את "מכתב לאחי", ואיך קרה שקובי אפללו הוא זה שזכה לבסוף לבצע את שיר. את השיחה ביניהם ניהלו השניים תוך כדי שפבלו, בסיוע עילי, מכין ארוחה בשרית למהדרין, כמו ארגנטינאי אסלי. צפו בקטע מהתוכנית, קבלו הצצה לדואט וכמובן, את המתכון.

 

מגוון בשרים וירקות על הפלנצ'ה

200 גרם נתח קבצים
200 גרם סינטה
500 גרם פרגיות
חציל אחד
2 קישואים
2 עגבניות קטנות
בצל אחד
ראש שום
תבלינים לפי הטעם: מלח גס ופלפל גרוס

למרינדה לפרגיות
רבע כוס סויה
כף וחצי סילאן
כף צ'ילי חריף
כף צ'ילי מתוק
חצי כפית חרדל
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה.
  2. חותכים את הפרגיות לקוביות גדולות, מוסיפים למרינדה ומערבבים היטב.
  3. נותנים לפרגיות לשהות במרינדה (במקרר) למשך כמה שעות (אם רוצים ניתן לקצר, אך לא פחות מחצי שעה), על מנת שהטעמים יספגו בבשר.
  4. מכינים את הירקות: פורסים את החצילים והקישואים, חותכים את הבצל לרבעים, וחוצים את ראש השום. את העגבניות משאירים שלמות.
  5. חותכים את נתח הקבצים והסינטה לקוביות.
  6. מתבלים את הבשר והירקות במלח גס ופלפל גרוס.
  7. צולים על פלנצ'ה חמה את הירקות, הבשר והפרגיות כמו שעושים "על-האש".
  8. מומלץ להגיש על גבי לאפה עם סלטים שאוהבים.

בתיאבון!

 

>> לצפייה בתכנית המלאה לחצו כאן