מתחתנת בקרוב? בואי לדבר על זה עם אורנה דץ, מיכל אמדורסקי ושרון חזיז בתוכנית "יפה לך" באולפן החם. שלחי אלינו את הפרטים ואולי תוזמני להתארח בתוכנית הכי מפנקת
LADIES YOU WERE NICE AND KIND TO ALIN. OBVIOUSLY YOU LIKED HER AND SHE DESERVES IT. SHE IS INDEED A BEAUTIFUL BLONDE AND SO NATURAL AND NOT A MEAN BONE LIKE THE TWO OTHER ONES (saar and ayellah). HER FRIENDSHIP WITH ELIRAZZ WAS SO SWEET AND CLEAN AND SINCERE. SAAR ANNOUNCES THAT HE IS GOING TO HAVE A BLOG WHAT ARROGANCE THAT HE THINKS HE CAN INTREST SOMEONE. MAYBE SOME DESPERATE LADIES (sorry they are lots of man more mature). HE IS NOT STABLE, HE IS FULL OF HIMSELF AND NOT SO SMART AND PHONEY. ELIRAZ IS THE WINNER AND THAT IS THE REALITY. good luck to ALIN AND ELLIRAZ FOR THEIR FUTURE and good luck TO YOU LADIES, YOU ARE NICE AND TALENTED.
ארנה היקרה,
טעהתך בדבר תשלום קצבת ביטוח לאומי לאזרחים שאינם משלמים עבורו (בניגוד לאמנים) אינו מדויק ולא הוגן. מקבלי קצבה רבים כמו נכים, אמהות חד-הוריות, שארים וכד' אינם משלמים ביטוח לאומי כי אין להם הכנסה שמאפשרת זאת, ובקצבאות השוטפות - כמו נכות, חד הוריות וכד' - תשלום הביטוח הלאומי מנוכה מן הקצבה הדלה שהם מקבלים.
בברכה, רחל
YOU ARE PROBABLY NICE BUT JUST THIS KIND OF SHOW IS NOT FOR YOU. SORRY YOU HAVE NO LIGHT IN YOUR FACE AND NO CHARISMA FOR TELEVISION. KIND OF BORING YOUR PRESENCE. COMPARE TO ALIN AND ELIRAZ SORRY YOU DONT MAKE IT EVEN WITH ALL THE VOTES THAT YOU AND SAAR BOUGHT. GOD HELP US THEY DONT BRING HIM ON TV!!! YOU DARED CALL ALINE "STUPID" AND ELIRAZZ ARSS> ON THE SHOW YOU WERE QUITE CHEAP... THE ARROGANCE THAT YOU AND SAAR WANTED TO WIN INSTEAD OF ALINE AND ELIRAZZ THAT WAS UNREAL. WELL I GUESS WHEN YOU GUYS WENT OUT THE THRUTH HIT YOU ON THE HEAD Go back o your job, go back to find a nice guy, have children and stop depending on people for your existence!!!
GOOD FOR YOU THAT YOU APOLOGIZED THIS MORNING. THE 3 OF YOU ARE GREAT. WHY DO YOU NEED AYELLAH/// HOW CAN YOU STAND HER VOICE/ SHE HAS NO CHARISMA HER FACE IS SO COLD!!! come on find other talent to join you, someone with punch SUNSHINE AND HUMOUR LIKE ALINE. GOOD LUCK LADIES YOU ARE NICE AND PROFESSIONALS.D
הרייטינג שלו יהיה גבוה יותר ולכן את בלחץ כי ככל הידוע לי זה ששרת לילדים כי דץ הוא המוכשר לא עושה אותך בעמדה שתעבירי ביקורת מהסוג שהעברתעד היום היית בעיניי פרווה ומהיום אני מבינה מי את
ORNA YOUR COMMENT ON YOUR SHOW TO ELIRAZ WAS A BIT OUT OF PLACE. THE KID IS BORN WITH A NATURAL AND IS SMART AND CLEVER. HOW MANY PEOPLE IN SHOW BUSINESS FOR MORE THAN TWENTY YEARS AND HAVE NOT HIS CHARISMA AND DO NOTHING TO OUR EMOTIONS. ELIRAZZ DID MAKE US LAUGH CRY AND THINK. AND NATURALLY. THAT IS SHOW BYSINESS MY DEAR. THE TAVORIS KIDS WITHOUT THEI FATHER WHAT CHANCE IN HELL WOULD THEY HAVE TO BE ON TV??? SOME ARE LUCKY SOME ARE NOT. THANKS GOD THE KID ELIRAZZ WON HE MADE THE SHOW !!! WITH THE PSYCHOPATH sAAR IT WOULD HAVE BENN BORING. SO PEOPLE GET USE TO IT ELIRAZZ IS IN AND ALSO WISH GREAT SUCCESS TO ALINE.
לערוץ 20
כמי שראתה ערוץ 20 בקביעות אני רוצה לומר לך שאלירז וחברו גואל " חבטו" ועשו רצח אופי מתמשך לאיילה וסער במשך כל חודשי התוכנית כך שדחקה פה ודחקה שם או עזרה במטבח לא מחפה על התנהגות בריונית ומבזה לכן אני לא חושבת שצריך
לתת לגיטימציה להתנהגות כזו ולתת לאדם כזה לזכות בפרס הגדול
יש לציין שאלירז עשה זאת לא פעם גם לאליןן
רק סער למליון
הי בנות נהנת מכל רגע אתכן כמו תמיד. יש לי רעיון למצאו ליוסף שידוך הוא גבר שאין כאלו כמותו בעולם. גברים כמו יוסף אין להשיג וזה שהוא לבד זה ממש פשע. שיבי
מיכל את כזאת סקסית בטירוף..!!רק תתחילי לדרוס ולא להשים לב על מה אנשים חושבים ואיך ולמה וכמה..את יכולה להיות לביאה מושלמת..קחי טיפ..אם בא לך כמובן נקרא לזה"מעריצה סודית":-}
מיכל אתן נותות לאורנה להשטלת על התוכנית
כמו על התבוריס כנראה שיש לה הרבה להגיד ואין מי שיקשיב לה.
חוץ מזה תשתדלו לדבר אחת אחת שנבין מה יש לכן להגיד
מיכל את מהממת וגם הבת שלך מילה
אני מחזקת את הדעה של 61
אתה שר מקסים מנחה נהדר את התבוריס אתם לא צרכים את אורנה שמשתלטת על התוכנית ביום ראשון
וגם כל החבורה נחמדהץ
תשיר בבקשה את השיר מי נהר הביצוע היה נהדר בכוכב נולד.
אתן אחלה, למרות הרעש וההמולה מכל אחת יוצא דבר טוב.
אורנה את מדהימה כישורי ההנחיה שלך בפורמט קליל משתפרים מיום ליום. שרון חזיז את עדיין ניצן לאט לאט זה יגיע ומיכל אמדורסקי "פצצת אנרגיה צהובה" רצוי להירגע!! למרות שאני אוהבת את התעוזה שלך, את תמיד מקדימה, ומי כמוך יודע כמה טיימינג זה דבר חשוב.
אורנה יקרה , יש לי ארבעה ילדים 3 בנים ובת .
שני ילדי הבוגרים התגייסו לצבא ליחידה קרבית בהפרש של שנה.
הבכור השתחרר לפני חודשים והשני נשאר לו שנה בדיוק.
הדבר הכי נפלא שקרה להם שיש להם חוויות אין סופיות מהשירות והמון חברים חדשים .בהצלחה.
גם אני כמו רוב הייתי בצה"ל 3 שנים חובה.
גם אני כמו רוב נלקחו 3 שנים מחיי למטרת המדינה.
יש מגזר שלם של אנשים שאינם עושים צבא אלו החרדים שאינם משרתים את הצבא בטענה כי הם עושים זאת דרך אלוהים.....לא מקובל עליי גם אני מתפלל כל בוקר לבורא עולם גם אני עושה מצוות אין סיבה לא לשרת בצבא!!!
השתחררתי השבוע מאישפוז של שבוע וחצי בבית החולים, היתה לי אינפוזיה שקראו לה "ערוץ 24, "יפה לך"......דרכה העלתי חיוך על שפתיי!!! החיוכים היחידים בן מורפיום אחד לשני...ולא הפסדתי אף תוכנית! אתן מדהימות יישר כוח!!!
אתן פשוט מדהימות כל אחת בגוון שלה והצירוף שלכן מנצח וממש עובר מסך- אחרי הכל 3 נשים יחד יכול להיות קצת קודח אבל ממש לא
אתן מדהימות.......
אורנה את מקסימה אני כ"כ שמחה בשבילך וממש פרחת ואת פורחת בכוחות עצמך הידד!!!
אתם עושים לי מצב רוח מעולה ביום יום אתם ממש מתאים ביחד וכולכם יפות ומקסימות אז לפני שאני יוצאת לעבודה מ2 אני רואה אותכם ונורא כייף אז תמשיכו איך שאתם אוהבת אותכם מאוד
הגיע זמן שתדברו גם על נשים ובנות יותר מבוגרות ויותר מלאות ולא רק על אנרוקסיה ודוגמניות בגיל 40+ לא כולם רזות חתיכות וכו',מעבר לזה זה לא נורא להיות לבד כאילו בלי גבר זה הכי,גברים היום לא בדיוק זה האידיאלי,וכן יש עוד נושאים בעולם כמו גברים בלי נשים ונשים בלי גברים,מתיחת בטן שאיבת שומן,נומורולוגיה,למה שלא תתנו גם אסטרולוגיה שבועית לכל המזלות ותדברו על מזל החודש,ויש גם דוגמניות ושחקניות שמנות ומלאות ותביאו אותם לאולפן,לא כולם יפים חתיכים וכו,וגם גברים מלאים קרי איציק כהן,ובכלל בנות לדבר על הכל אין טאבו ואתם סבבה כל אחת
שלום לכל הבנות המקסימות, שמי זהבה אני מתל אביב מאוד נהנית לראות את התוכנית שלכם, ורציתי להמליץ בחום ובאהבה על המיסטיקנת המדהימה מרים עיניי שהייתי ממליצה עליה שתגיע לתוכנית שלכם אני בטוחה שהיא תעשה לכם עוד יותר כאורחת קבועה שתמיד הישאירה טעם טוב ואמיתי בלב עוד מתוכניות ברשת גימל עם שוש עטרי ז"ל
זה נורא אי אפשר לראות ולשמוע אתם מפטפטות ולא מכבדות ועושות את המרואין כלום ואפס תנו כבוד וקבלו ביקורת בונה כי כך גם קרה עם יוסף ועכשיו סתיו זה פשוט מזלזל.בטלויזיה זה לא נשמע טוב,גם לא נראה.אז חליק.
ליאורה מהישרדות הופיעה שם היום
פצצה אמיתית ,אישה חכמה ומיוחדת.
ליאורה היא אישה שהיא מודל לחיקוי לרבים .חיבים לתת לה במה בתוכנית באופן קבוע יש לה הרבה מה לתרום.
המאפרת עושה עבודה מדהימה, גם שלישיית מה קשור ניראים מעולה- ורק בזכותה!!!!
אני מתחתנת ומאוד רוצה לגעת אם יש אתר שאוכל לראות עבודות שלה.....
שאפו על עבודה קשה ומ-ע-ו-ל-ה!!!
ממש הכעיס אותי לשמוע שכוכי מרדכי מייצגת אדם
שפל כמו גואל רצון. 3 חודשים היא הגנה על זכותה להביע את דעתה כעצמאית וכשומרת על מעמדה של האשה, והנה היא באה ורומסת את הכל בעבור הגנה על אדם שמשפיל את הנשים ברמה הכי נמוכה ומחזיק אותן כעכברי מעבדה.
חבל , ברגע זה הרסת את כל מה שניסית לבנות במשך כל כך הרבה זמן.
לא הכל כסף.