תורידי את בגדי השף, שלא יתלכלכו
| צילום : קובי בכר
מממ, מה אפשר להכין עם חסה?
| צילום : קובי בכר
אולי סלט?
| צילום : קובי בכר
אז בחשתי קצת את החסה בקערה
| צילום : קובי בכר
היה לה כ"כ נעים, שהיא קפצה החוצה
| צילום : קובי בכר
ואז לי התחיל להיות נעים
| צילום : קובי בכר
שלב שני: בודקים שמשטח העבודה נקי
| צילום : קובי בכר
אני לא זוכרת איפה שמתי את הסיר
| צילום : קובי בכר
לא קשור, אבל הצלם ביקש
| צילום : קובי בכר
לא קשור, אבל העורך ביקש
| צילום : קובי בכר
תזכירו לי מה באתי לעשות פה?
| צילום : קובי בכר
כי פתאום דווקא מתחשק לי...
| צילום : קובי בכר
וגם...
| צילום : קובי בכר
הממממממממממממ
| צילום : קובי בכר
הגיע הזמן להציג את עצמי:
| צילום : קובי בכר
זה הפרופיל שלי
| צילום : קובי בכר
זה מאחורה
| צילום : קובי בכר
וזה הפרונט. שבוע הבא: ההמשך
| צילום : קובי בכר
הממ, גלידה
| צילום : קובי בכר
יאמי, גלידה
| צילום : קובי בכר
אופס, נפלה לי הגלידה
| צילום : קובי בכר
למי שתהה: הנה הבחורה השניה
| צילום : קובי בכר
ביד שלי: ביצה. ביד שלך: ביצים
| צילום : קובי בכר
המממ, חלמון
| צילום : קובי בכר
יופי, עכשיו יש לי חלמון בשרוולים
| צילום : קובי בכר
טיפ: קצפת כדאי לאכול בשכיבה
| צילום : קובי בכר
אתה אשכרה קורא מה שכתוב כאן?
| צילום : קובי בכר
אף נמר לא נפגע במהלך הצילומים
| צילום : קובי בכר
טיפ: שולחן נירוסטה זה קר
| צילום : קובי בכר
בתמונה: מיקסר
| צילום : קובי בכר
יש לי משהו על האף?
| צילום : קובי בכר
מה, אתה עדיין קורא את זה?
| צילום : קובי בכר
בשבוע הבא: פווווווווד פייייייייט
| צילום : קובי בכר
הנה המתכון של הפסטה בתמונות:
| צילום : קובי בכר
מצרכים: חבילת ספגטי
| צילום : קובי בכר
4 שיני שום
| צילום : קובי בכר
ק"ג עגבניות קלופות טריות
| צילום : קובי בכר
3 כפות שמן זית
| צילום : קובי בכר
14 עלי בזיליקום
| צילום : קובי בכר
עלים מ-3 ענפי טימין
| צילום : קובי בכר
1/2 כוס מים
| צילום : קובי בכר
קורט סוכר, מלח ופלפל
| צילום : קובי בכר
50 גרם חמאה (לא חובה)
| צילום : קובי בכר
טגנו בשמן זית את השום לכמה שניות
| צילום : קובי בכר
חתכו את העגבניות לקוביות גדולות
| צילום : קובי בכר
הוסיפו את העגבניות החתוכות ומים
| צילום : קובי בכר
תבלו במלח פלפל וסוכר
| צילום : קובי בכר
הוסיפו את עשבי התיבול
| צילום : קובי בכר
כסו ובשלו על אש קטנה כ -25 דקות
| צילום : קובי בכר
רסקו את העגבניות עם מזלג והוסיפו
| צילום : קובי בכר
הוסיפו את החמאה עד שהיא נמסה
| צילום : קובי בכר
בשלו הפסטה, סננו והוסיפו לרוטב
| צילום : קובי בכר
הגישו מיד עם פרמזן ומעט שמן זית
| צילום : קובי בכר
בתאבון
| צילום : קובי בכר
תודות:
לבישולים - בית ספר לבישול , שהיו שם ובהו בלי בושה.
ולאפרודיטה, שסיפקו לנז'רי בידיעה שהם מקבלים בחזרה ספגטי, גלידה וחסה.
לאביטל ברמן, שהפיקה.
מצאתם טעות לשון?