שוטרי מחוז מרכז עצרו היום (חמישי) את בועז שר, שנאשם יחד עם אביו יצחק בתקיפת שכנתם והכלב שלה, לאחר שהפר את תנאי מעצר הבית שלו.
השוטרים הגיעו לביתו של בועז, אך הוא לא היה בבית. הם החלו בחיפושים, ואיתרו אותו ברחוב. גם אתמול הוא לא היה בביתו כשהגיעו הכוחות לביקורת, אך לא סיפק הסבר לכך. מחר הוא יובא לדיון בבית משפט השלום בפתח תקווה, אז המשטרה תבקש את להאריך את מעצרו לאור ההפרה. "הגענו אליו לבדיקה שגרתית והוא לא היה", מסביר גורם במשטרה.
לפני כיומיים הוגש כתב אישום נגד יצחק שר ובנו בועז שר, תושבי פתח תקווה, שתקפו ביום שישי את שכנתם ואת הכלב שלה במהלך ויכוח על רעש. האישום מייחס לאב עבירות של התעללות בבעל חיים ותקיפה שגורמת חבלה של ממש ואיומים. בנו בועז נאשם בעבירה של תקיפה בלבד. בהחלטת בית המשפט הבן שוחרר למעצר בית, בעוד האב נשאר במעצר עד תום ההליכים נגדו.
השניים נעצרו בסוף השבוע האחרון על ידי שוטרי תחנת פתח תקווה, בעקבות סרטון שהופץ ברשתות החברתיות ובו נראים האב ובנו מנסים לחטוף את הכלב מידיה של האישה, תוך שהם מכים אותו באכזריות, בעודה מנסה למנוע זאת מהם.
"הכלב שלה נובח ללא הרף. שעות רבות הוא בבית. מפריע לנו. הערתי לה יפה", טען להגנתו האב יצחק בפני חוקרי תחנת משטרת פתח תקווה, "לא תקפתי אותה ואת הכלב. היה ויכוח סוער. תשיגו את הסרטון המלא ותראו את האמת. מצטער שאיימתי להרוג את הכלב. הייתי בסערת רגשות. אני אוהב בעלי חיים. הסרטון הזה שאתם מציגים ערוך ומגמתי".
"המתלוננת גרמה חבלות לעצמה, הכלב נשך אותי", טען עוד, "פעלתי מתוך הגנה עצמית. לא ירקתי על השכנה, יצא לי קצף מהפה כי יש לי שיניים תותבות".
תגובות