ח', בעל דוכן פלאפל מראשון לציון שאיים לפגוע בילדיו של ראש העיר רז קינסטליך ודחף אותו קלות, נדון לפני מספר ימים לשנת מאסר בפועל בבית משפט השלום בעיר. 

בעיצומו של משבר הקורונה, פקחי העירייה נאלצו לרשום קנסות לעסק של ח', משום שפתח את הדוכן בניגוד להנחיות משרד הבריאות. על פי כתב האישום שהוגש נגדו, ח' התקשר למוקד אגף רישוי העסקים בעיריית ראשון לציון ואיים להגיע עם קרש למקום ולתקוף אותו. מנהל האגף, שחשש ש-ח' יממש את איומיו, התקשר למשטרה והתלונן על כך. בעקבות התלונה, שוטרים הגיעו לביתו וביקשו ממנו להתלוות אליהם לתחנת המשטרה. לאחר שהוכנס לתוך הניידת, ח' החל להתפרע וגרם נזק לפח המוערך בכמה מאות שקלים. בחדר החקירות בתחנת המשטרה הוא ניסה כמה פעמים לנגוח בשוטר.

חצי שנה לאחר מכן, ראש העיר קינסטליך הגיע לסיור בשכונת רמת אליהו, יחד עם אסף דעבול, המשנה לראש העיר, ו-י', מנהלת אגף. במהלך הסיור ח' פנה לקינסטליך בנוגע לקנסות שקיבל מפקחי העירייה. ח' זעם על ראש העיר ואיים עליו: "אתה פגעת בילדים שלי, אני אפגע בילדים שלך. אמצא איפה הילדים שלך. אני בחרתי בך,  כמו שהרמתי אותך ככה אני אוריד אותך".

ח' הואשם כי בשלב זה דחף את קינסטליך בשתי ידיו. ראש העיר הודיע לו שהשיחה ביניהם הסתיימה. לאחר מכן ח' התנפל על המשנה לראש העיר דעבול ודחף אותו וכתוצאה מכך הוא נפל. לאחר מכן הוא פגע בידה של י', שניסתה לסייע לדעבול.

שוטרים שהוזעקו למקום לעצור את ח' נאלצו להפעיל כוח סביר כדי להתגבר על התנגדותו. ח' בתגובה בעט בדלת הניידת וגרם לה נזק, לקח מאחד השוטרים טייזר ואיים להפעיל אותו נגדם. השוטרים לבסוף השתמשו בתרסיס גז פלפל על מנת להשתלט עליו.

יחידת התביעות במשטרת מרחב השפלה הגישה כתב אישום נגד ח' לבית משפט השלום בראשון לציון בגין עבירות של איומים וניסיון תקיפה. בעבר הוא נידון לתשעה חודשי מאסר שרוצו בעבודות שירות בגין עבירות תקיפת שוטר.

ח' הודה בעבירות שיוחסו במסגרת הסדר טיעון. שירות המבחן בדק אפשרות שהוא יישפט במסגרת בית משפט קהילתי, אבל מאחר והוא נידון לעבודות שירות בתיק אחר, העניין ירד מהפרק. בין השאר ההחלטה התקבלה עקב התנהגותו הבוטה והעובדה שאיים לפגוע בקצינת מבחן וכי הורשע בעבר בתקיפת שוטר ובמקרה אלימות.

התביעה טענה כי מדובר באדם שלא חושש מהחוק ובוחר לנקוט באלימות פיזית ומילולית. היא דרשה לגזור על ח' עונש שינוע בין 8  ל-18 חודשי מאסר בפועל לאור חומרת מעשיו ועברו האלים.

הסנגור ביקש להתחשב בכך שהעבירות ש-ח' ביצע היו בתקופת משבר הקורונה וכי העונש הראוי לכל היותר הוא עבודות שירות מאחר והוא נמצא בהליך שיקומי, לקח אחריות על מעשיו ומאז לא היה מעורב באירוע אלים.

ח' עצמו טען בבית המשפט כי נרשמו לו קנסות בסכום של 70 אלף שקל, שנקלע למצב כלכלי קשה, נכסיו עוקלו, והוא נאלץ להוציא את ילדיו ממסגרות חינוכיות. לדבריו, המשטרה גרמה נזק לדוכן הפלאפל שלו. הוא ביקש סיוע משירות המבחן להשתלב בסדנה לטיפול  בכעסים.

לאחר ששמעה את הצדדים, השופטת החליטה לגזור על ח' עונש של שנת מאסר בפועל, שישה חודשי מאסר על תנאי, פיצוי של 2,000 שקל למתלוננים ובהם ראש העיר ותשלום קנס של 1,200 שקל. השופטת ציינה בגזר הדין כי לא ניתן להתעלם מהתנהגותו של ח' אבל יחד עם זאת התחשבה בנסיבות חייו ובעובדה שמאז אותם אירועים לא היה מעורב במקרים דומים.