בשלושת הרבעונים הראשונים של שנת 2023 עד סוף הרבעון השלישי של 2024, בשנה הראשונה למלחמה, נגנבו בתל אביב 4,491 כלי רכב - עלייה של 23 אחוז מהרבעון הקודם. נתון שממקם את תל אביב בראש הרשימה כעיר שממנה נגנבו הכי הרבה רכבים, כך על פי נתוני מרכז המחקר והמידע של הכנסת.

העיר השנייה שממנה נגנבו הכי הרבה רכבים בישראל היא פתח תקווה, עם ירידה של שלושה אחוזים ו-2,626 מכוניות גנובות. במקביל, כך לפי הנתונים, העיר שרשמה את העלייה הכי גדולה, של 200 אחוז, היא צפת, עם 15 רכבים שנגנבו באותה תקופה מהעיר. עלייה משמעותית חלה גם בבני ברק, משם נגנבו 255 מכוניות - מדובר בעלייה של 22 אחוז. זאת לצד עלייה של תשעה אחוזים בחולון, שם נגנבו 1,354 מכוניות, עלייה של 50 אחוז ברחובות - עם 619 כלי רכב, ויבנה, שחוותה עלייה בגניבות של 28 אחוז עם 122 כלי רכב.

בתקופה הנבחנת נרשמה גם עלייה באחוז בהוד השרון, עם 882 רכבים גנובים. בכפר סבא, מנגד, חלה עלייה זהה אולם נגנבו 1,407 כלי רכב. לצד זאת בנתניה, לשם השוואה, חלה ירידה של 35 אחוז במגמה המתרחבת והמספר הסתכם ב-1,404 מכוניות גנובות.

"מרבית כלי הרכב שנגנבים הם היברדיים או חשמליים, ומכוניות מבוקשות כמו ג'יפ ג'ימני של סוזוקי, יונדאי, קיה וטיוטה", אומר גורם במשטרה, שמציין כי השיטות של הגנבים משתכללות מיום ליום.

מדובר על עשרות כנופיות הפועלות בשיתוף פעולה בישראל ובשטחי הרשות, מהגניבה ועד להעברת הרכב הגנוב מעבר למחסומים ולמעברים. "הם משתמשים במחשבים משוכללים ובתוכנות פריצה, מה שגרם ליבואנים של כלי רכב לעשות ריקול, לאתר את הבאגים ולתקן אותם כדי להקשות עליהם. הם גם נוסעים בשיירות שכוללות תצפיתנים, שבודקים שהדרך ריקה ושאין שוטרים", אומר אותו גורם. לדבריו, לאחרונה משתמשים הגנבים גם בנשים להעברת הרכבים הגנובים, ממחשבה שלא יעברו בדיקה כיוון ש"הן לא מעוררות חשד".

לפי הנתונים, בשנים 2020-2017 ירד מספר כלי הרכב שגניבתם דווחה למשטרה בשיעור של כעשרה אחוזים בשנה בממוצע. לעומת זאת, בשנים 2023-2020 גדל מספר הרכבים שגניבתם דווחה למשטרה, בשיעור שנתי כפול של כ-30 אחוז בממוצע. כמו כן לצד העלייה באחוזים, בית שאן רשמה את הירידה הגדולה מכל היישובים בישראל, 77 אחוז ו-19 מכוניות גנובות בלבד.