לאחרונה מופרת שלוותם של תושבי רחוב חיבת ציון ברמת גן, על ידי תושב המקום שנוהג להשמיע מוזיקה רועשת לאורך כל שעות היממה. "זה בלתי נסבל, הוא עושה מה שהוא רוצה", טען דייר בשכונה שהקים קבוצת וואטסאפ בשם "נפגעי השכן המזמר". לדבריו, אנשים עזבו את הרחוב ועברו להתגורר בשכונות אחרות בגלל הרעש, "זה הורס את איכות החיים שלנו, אנחנו ממש מיואשים".
השכנים המיואשים ביקשו מהדייר להנמיך את הווליום הבוקע מהרמקולים שלו, אבל הוא התעקש שמותר לו לפעול כך וכי מדובר בדרכו להתפלל. "ככה אני אוהב, זה המצב הנוכחי", טען בשיחה עם הדיירים, "מי שלא רוצה לשמוע את המוזיקה שלי זו בעיה שלו. זה מה שיש לי בחיים, רוצים לקחת לי גם את זה? אתם מכאיבים לי בלב ועושים לי רגשות אשם, זה יתפרץ בדברים אחרים. יש לי צעקה לצעוק לאל אז אני עושה את זה, אין לי ברירה. יש פה פיקוח נפש לכולנו".
במשך חצי שנה הדייר מתגורר ברחוב, ומיום ליום המצב מבחינת השכנים הולך ומחמיר. הם פנו לעיריית רמת גן ולראש העיר, כרמל שאמה הכהן, בניסיון לפתור את העניין אך ללא הועיל. "שלחנו לו פקח לדירה אבל הוא סירב לפתוח את הדלת", הסביר גורם בעירייה בשיחה עם mako, "נושא הקמת הרעש הוא בסמכות המשטרה, לנו אין סמכות בעניין. ניסינו לעזור לדיירים אבל אין שיתוף פעולה, ידינו כבולות מבחינה חוקית". בהמשך, פנו השכנים גם למשטרת רמת גן אך הדייר סירב לפתוח גם לשוטרים, והתופעה נמשכת.
"עזבתי את הדירה שלי ועברתי למקום אחר ברמת גן", סיפרה ד', "זה היה בלתי אפשרי לגור שם, החלטתי להפסיק לסבול. אי אפשר לתקשר איתו והרשויות לא עושות כלום". בקבוצת הוואטסאפ בה חברים עשרות תושבי הסביבה נחשף כי נעשתה פנייה לבעל הדירה שמשכיר לאותו דייר, וביקשו ממנו להפסיק לו את חוזה השכירות. "אני פועל במסגרת החוק בעזרת עורך דין כדי לפנות אותו מהדירה. כשיהיה לי מה לעדכן אני אעדכן", כתב בעל הדירה לשכנים המתוסכלים.
השכנים אף הקימו ועד פעולה שניסה לנהל משא ומתן עם הדייר אבל לשווא. "מידי פעם הוא מנמיך את הווליום אבל לאחר מכן ממשיך כאילו שהוא גר לבד ברחוב ובשכונה", ציין דורון טואג יו"ר ועד הפעולה.
ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "עם קבלת הקריאה אודות הקמת רעש נשלחה ניידת למקום. הטיפול יימשך ככול שיידרש בשיתוף הגורמים הרלוונטיים למען שמירה על איכת חייהם של תושבי האזור".