התפתחות בפרשת דקירת הזמר המוכר במלון בבת ים: חוקרי תחנת המשטרה בעיר עצרו צעירה בת 24 בחשד שהייתה מעורבת בתקיפת הזמר, וסייעה לשני האחים החשודים במעורבות בדקירתו.
בחקירתה הצעירה הכחישה את החשדות נגדה. לטענתה, היא הייתה בזירה, אבל לא הייתה מעורבת. להגנתה טענה כי הזעיקה את מד"א למקום, וציינה שאינה זוכרת דבר מהאירוע מאחר ששתתה אלכוהול ונטלה תרופות.
החשודה הובאה אתמול להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב. החוקר ביקש להאריך את מעצרה בחמישה ימים. לדבריו, היא מעורבת בכך שלקורבן נגרמו חבלות רבות שהצריכו טיפול רפואי. החוקר ציין כי היא חשודה בעבירות של שיבוש החקירה ובקשירת קשר לפשע.
החוקרים חושדים שהחשוד בדקירת הזמר הוא העבריין אביאור פרטוש, בן 28 מחולון. הוא נעצר כמה שעות לאחר האירוע, בחשד לזריקת רימון רסס לבניין בבת ים. במשטרה בודקים את מעורבות של שני אחים בפרשה, שטרם נעצרו.
סנגורה של החשודה ביקש לשחרר אותה ממעצר מאחר ואין לה קשר לדקירה ומדובר בצעירה ללא עבר פלילי שהתקשרה למד"א לדווח על האירוע. השופטת החליטה להאריך את מעצרה בשלושה ימים כדי לאפשר לחוקרים לבצע פעולות חקירה נוספות בתיק כדי למנוע שיבוש של החקירה.
המקרה החמור התרחש לפני כעשרה ימים במהלך אירוע חברתי שנערך בבית המלון. על פי החשד פרטוש, בעל עבר פלילי בתחום הרכוש והסמים, התווכח עם הזמר שמרבה להופיע במועדונים במרכז הארץ. בשלב מסוים הוא שלף סכין ודקר אותו באזור הפנים. בעקבות האירוע הזמר נזקק לקבלת טיפול רפואי. מסתמן כי הרקע לדקירה הוא סכסוך בין השניים.
פרטוש שמר על זכות השתיקה בחקירותיו, ושופטת בית משפט השלום בתל אביב החליטה לשחררו למעצר בית. המשטרה לא ויתרה והגישה ערר על החלטת השחרור לבית המשפט המחוזי בתל אביב, ובמהלך הדיון נחשף כי יש בידי המשטרה סרטוני מצלמות אבטחה המפלילים את אביאור. השופט המחוזי החליט לקבל את הערעור לאור חומרת העבירות המיוחסות לאביאור וקבע כי הוא יישאר במעצר שבעה ימים נוספים.
תגובות