תושבי רחוב ז'בוטינסקי ברמת השרון הזעיקו הלילה את המשטרה לאחר שברחוב נשמע קול פיצוץ עז סמוך לשעה 23:00. שוטרים מתחנת משטרת גלילות הגיעו לזירת הפיצוץ, פתחו בסריקות ואספו ממצאים מהן עולה כי מדובר ברימון רסס שהושלך על פי החשד לעבר בית של שחקן נבחרת ישראל בעבר יוסי בניון.

עדי ראיה שנכחו במקום סיפרו לשוטרים כי הבחינו ברוכב אופנוע שהגיע רעול פנים למקום והשליך את הרימון לעבר הבית.

באירוע החריג לא היו נפגעים ולא נגרם נזק לבית. המשטרה פתחה בחקירה ובשלב זה לא ברור אם שחקן העבר היה הכתובת לרימון או שמדובר בטעות בזיהוי.

בניון מסר עדות במקום לחוקרי המשטרה ואמר כי הוא אינו מסוכסך עם איש, אין לו קשר לעולם הפשע ואין לו מושג מי יכול היה להשליך רימון לעבר ביתו. "אין לי ספק שזו טעות", אמר לשוטרים, "בוודאות. אני הכי נקי בעולם. בהתחלה חשבנו שזה בלון גז והזמנו כיבוי אש. רק כשהם והחוקרים הגיעו הם גילו שרידי רימון".