גם אם אתם מגדירים את עצמכם כקרניבורים עם כבוד, לא בטוח שהייתם קופצים על האתגר שהציב ה"דאקן אין", דיינר בווסטרשייר, בריטניה. מדובר בסטייק הגדול ביותר בעולם: שעתיים של בישול בדרגת מדיום רייר, אורך של 30 סנטימטרים ובמשקל של למעלה מ-4.5 קילוגרמים. סועדים שיצליחו לנקות את הצלחת (כולל תוספות טבעות הבצל והצ'יפס, שיסתמו כל עורק שנותר פנוי) יזכו בפטור מתשלום על המנה, שמחירה 548 שקל.
בעלי הדיינר, בני הזוג אשלי ולואיס גרגן, החליטו על האתגר לאחר שקיבלו בקשות חוזרות ונשנות מצד לקוחות להציע מנות גדולות יותר של סטייקים. מנת סטייק סטנדרטית המוגשת באזור כוללת 400 גרם בשר, פי 10 פחות מהמפלצת של בני הזוג גרגן. "הסטייק עצום. כשאנשים רואים אותו בפעם הראשונה זה נראה להם כמו משימה אפשרית, אבל כשהם מנסים מסתבר שזה הרבה יותר מסובך", מסבירה אשלי.
בכלל החלק הקשה באמת בסיפור הזה עשוי להיות החלקים שאינם עשויים בשר. "כשאתה צריך לדחוס מנת טבעות בצל אחרי ארבעה קילו של בשר, זה פתאום נראה כמו משימה בלתי אפשרית", ממשיכה אשלי ומסבירה. "היו לנו כמה מתחרים אמיצים שניסו, חלקם אפילו הגיעו קרוב לסוף, אבל אף אחד עדיין לא הצליח לסיים את הכל עד הסוף". אם תסכימו לוותר על האגו, אגב, מציע הדיינר גם מנות "אנושיות יותר": 1.7 ו-2.2 קילוגרם.
אם אתם מחפשים אסטרטגיה נכונה לגשת למשימה, אשלי מספרת על מה שניסו קודמיכם בסיפור. "ישנם מי שמחליטים להסתער בבת אחת, ואתה ממש רואה אותם מזיעים ומחווירים לפני שהם נאלצים לוותר. היו גם כאלה שאכלו ואז יצאו לג'וגינג מסביב למסעדה כדי להוריד את האוכל ולפנות מקום לעוד, או שביקשו שנסדר להם מנות גדולות של מים שיעזרו להחליק את המנה פנימה. בינתיים, כאמור, אף אחת מהן לא הצדיקה את עצמה".
אם כל האזהרות עד עכשיו לא עזרו ועדיין בוער בכם לנסות, אולי תרצו לצפות בניסיון של תיאו קרידג', מי שעמד כבר בלא מעט אתגרים "אכול כפי יכולתך" בהצלחה. ספויילר: זה לא היה אפילו קרוב.