גבר, ברוך הבא לקיץ. שלשום ככה עלה המדחום לטמפרטורות הגובלות בבלתי נסבל ומד הלחות נשבר; זה הזמן לשים בארון את הוויסקי, להחביא את היין האדום במקרר ולשים בכוס את מה שהכוס סובלת בחום שכזה: בירה. במדור שלפנינו נעסוק בחמישים הבירות הכי מעניינות, הכי קרות, הכי שיעשו לך את הקיץ. הפעם, לסיפתח, נתחיל בשלוש בירות שמעולם לא ראו מקרר של פיצוציה מבפנים.
הקלילה – שניידר אורגינל
המרכיבים: מי מעיינות מאזור המבשלה, לתת שעורה וחיטה מאזורים שונים בגרמניה, כשות מזן מיוחד שמגודל במיוחד בשביל שנייידר ושמרים מיוחדים.
איך הבירה: קלילה, נעימה ומרעננת, עם ריחות של ציפורן טעם קלוי וסיומת קצרה ומרירה. אחלה חברה לפיקניק של שבת בצהריים.
אלכוהול: 5.4%
בחנויות: 12- 15 שקל
ציון: 7 פקקים
המקושרת – מקווינס נסי
המתכון: מכיל לתת סקוטית שמשמשת לייצור וויסקי, יותר מזה אתה באמת לא צריך לדעת.
איך הבירה: ריחות מודגשים של לתת בשלבים שונים של קלייה, גוף גדול ושמנוני, סיום מעושן ומריר. בירה למתקדמים, שווה לשים בקבוק ליד הוויסקי.
אלכוהול: 5.0%
בחנויות: 12-14 שקל
ציון: 7.5 פקקים
החזקה – פולרס ESB
המתכון: כדי להגיע לעוצמה של הבירה הזו, השתמשו במבשלה בכמות גדולה במיוחד של חומרי גלם, ולטובת המורכבות הארומטית גויסו לא פחות מארבעה זנים שונים של כשות.
איך הבירה: הריח מתוק ופירותי, הגוף גדול, עשיר ומאוזן, והסיום מריר, מתקתק, קלוי, ארוך ומורכב.
אלכוהול: 5.9%
בחנויות: 13-15 שקל
ציון: 8.5 פקקים