makoland

סופלה שוקולד: שיהיה לכם מתוק

לכבוד החג והמתיקות שהוא מסמל, עידן בלאופלד ממליץ לנו על מתכון שהוא עצמו מכין בביתו לרגעים מתוקים. אז אם אין לכם חשק להכין קינוח קשה, בואו לקרוא איך מכינים את הקינוח הטעים הזה

מקולנד | פורסם 06/09/10 18:18:29
סופלה סופלה שוקולד: פשוט וטעים להכנה מהירה | צילום: מקולנד

המתכון שלפניכם הוא מתכון פשוט מאד להכנה, אבל אני בכל זאת ממליץ לעשות אותו בפעם הראשונה בליווי מבוגר. אה כן, ושיהיה לכם בישול טעים.

איזה מצרכים אתם צריכים:

2 חבילות שוקולד מריר

150 גרם חמאה

3/4 כוס סוכר

5 ביצים

כוס גדושה של קמח תופח.

ועכשיו להכנה:

ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה עד לקבלת שוקולד מומס.

מוציאים מהמיקרו ומערבבים.

מוסיפים את הסוכר עד לקבלת תערובת מתוקה ואחידה.

מוספים ביצה ומערבבים, עוד אחת ומערבבים וכך הלאה 5 ביצים (במידה והביצים לא מתערבבות אפשר לתקוע את החלמונים עם מזלג, זה עושה את העבודה)

מוסיפים את הקמח לקבלת תערובת אחידה לגמרי.

לוקחים כוסות אלומיניום ומוזגים לתוכן את הבלילה בערך שני שליש מהגובה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. זמן האפייה הוא כ-10 דק' (לפעמים קצת יותר או קצת פחות).

הסופלה מוכן כשהצדדים והתחתיך אפויים. באמצע יש שוקולד חם ונמס בפה ולמעלה ציפוי קריספי מעולה וטעיםםם.

 

ותקבלו את כל הסיפורים ישירות לפייסבוק שלכם
תגיות: מקולנד   סופלה  
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן