makoland

הפסקת עשר: מתכונים לסנדוויצ'ים מה זה טעימים

בעוד כמה ימים חוזרים ללימודים והכריכים יחזרו איתנו. זה הזמן ללמוד איך אפשר לשדרג את הסנדוויצים הרגילים. אריאל ענבי למדה איך להכין סנדוויץ' שהטעם שלו נשאר בפה הרבה אחרי הפסקת עשר ביחד עם השף ניצן רז. יאמי

המהדורה הצעירה | פורסם 29/08/11 12:14:49 

מה בדרך כלל מכינים לכם: לחם עם שוקולד? פיתה עם גבינה צהובה? הגיע הזמן לגוון ולעשות את הסנדוויצים קצת יותר מיוחדים משל כולם. ניצן רז השף מסביר איך לעשות את הסנדוויצים הכי טובים שיש.

כך למשל, הלחם עם שוקולד הופך למעדן של ממש בתוספת בננות, קוקוס ופיצוחים. סתם כריך עם גבינה הופך לכריך איטלקי עם עגבניה, מוצרה ופסטו.

לשף ניצן רז יש טיפ חשוב: להשתדל לא להרטיב יותר מדיי את הלחם, לא לשים הרבה רטבים או עגבניות. אפשר לשים את העגבניה בצד ולהוסיף בעת האכילה. חוץ מזה, גם פירות ירקות בקופסה זה מומלץ.

 

רוצים לראות עוד ולהיות מעודכנים?  צפו בתכנית המלאה ב-VOD של מקולנד

צפו ב"מהדורה הצעירה" ביום שישי בשעה 14:45 בערוץ 2. מומלץ!

ותקבלו את כל הסיפורים ישירות לפייסבוק שלכם
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן