makoland

משהו קר טוב: מכינים בקלות מיקפא פירות יער

חם. נורא חם. מה אפשר לעשות כדי שיהיה קצת יותר נעים, ואיך לא, גם טעים? לאכול משהו קר וטוב. השף אורן בקר מלמד אותנו איך מכינים בבית מיקפא פירות יער שיצנן מהחום הבלתי נסבל. יאמי

אלעד זוהר | חדשות | פורסם 19/07/11 09:40:42 
מתכון למיקפא פירות יער:

מרכיבים:


50 גר' סוכר
2 כפות מיץ לימון טרי
300 גר' מחית פירות יער קפואה
כפית ג'לטין 
5 סמ"ק מים
1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1. מערבבים את פירות היער המופשרים יחד עם מיץ לימון וסוכר.
2. לערבב ג'לטין במים ולהמיס לטמפרטורה חמימה.
3. להוסיף את הג'לטין המומס למסת הפרי ולערבב יחד. מקררים מעט.
4. להקציף שמנת מתוקה לקצף קל, לקפל לתוך מסת הפרי.
5. לחלק את המיקפא לסיליקונים בצורות שונות ולהקפיא היטב.
6. לחלץ את המיקפא מהסיליקונים, להניח בצלחת הגשה.
7. אפשר לקשט עם ריבת פירות יער.


רוצים לראות עוד ולהיות מעודכנים? צפו בתכנית המלאה ב-VOD של מקולנד

צפו ב"מהדורה הצעירה" ביום שישי בשעה 14:45 בערוץ 2. מומלץ!

ותקבלו את כל הסיפורים ישירות לפייסבוק שלכם
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן