סיימתם לקצוץ את הירקות לסלט ועכשיו מגיע השלב שצריך לרוקן אותם לקערה או לסיר? לא משנה כמה זהירים ומיומנים אתם, תודו שתמיד יש כמה חתיכות שנושרות מקרש החיתוך היישר לרצפה ומשם לפח. ובכן, לא עוד, משטח חיתוך גמיש וחכם מציע לחסוך את עוגמת הנפש ולסייע לכם במשימה. אבל לא רק, הנה עוד ארבעה כלי מטבח מוכרים שהפכו בעזרת עיצוב מחודש ליפים ושימושיים יותר. לא מצאנו אותם בארץ, אבל אפשר להשיג באתרים שונים בחו"ל.
זר פו יו: חוט קשירה מסיליקון
במקום גומיה שנקרעת בקלות ומכאיבה, בחבילה הבאה, שלושה חוטים עשויים סיליקון שיעזרו לכם לאגד יחד פריטי מזון כמו שעועית, אספרגוס, בצל ירוק ועשבי תיבול. מעבר לסדר ולארגון שהסרטים ישליטו במקרר, ניתן גם להשתמש בהם בעת הבישול, ולאדות במים רותחים מבלי שייקרה להם כלום. מחיר: 4.49 פאונד, להשיג ב: AMAZON
איזה סקופ: כף מדידה וסכין למריחה
"סקופ" היא כף מדידה שמשמשת גם כסכין למריחה, היא נועדה לסייע לכם למדוד את המינון המדויק שאתם זקוקים לו. איך זה עובד? מעמיסים על הכף את הכמות הרצויה של הממרח, מקפלים את דפנות הכף כלפי מטה ומורחים באופן שווה. הכף מיועדת גם לשימוש לציפויי עוגה. מחיר:6.99 דולר להשיג ב: QUIRKY
מגלה גמישות: משטח חיתוך שמתקפל
במקום להיאבק בירקות בעת העברתם לקערה או לסיר, הנה ארבעה משטחי חיתוך בצבעים ואיורים שונים, שמתאימים לכל סוגי המזון, ומבטיחים לכם שימוש קל ונוח יותר. משטחי החיתוך עשויים מסיליקון גמיש שיאפשר לכם להעביר את הירקות החתוכים אל היעד בבטחה. מחיר: 16.99 דולר להשיג ב: AMAZON
הכי חד: כריש להשחזת סכינים
להב הסכין שלכם זקוקה להשחזה? הכריש הבא יעשה בשבילכם את העבודה. המתקן המעוצב נועד להשחזת סכינים בקלות ובמהירות. בחלקו התחתון של ראש הכריש, חומר למניעת החלקה ותזוזה בעת השימוש. מחיר:25 דולר, להשיג ב: KOOKIK
צהוב עולה: מטרף שמפריד ומקציף
ההמצאה הבאה היא עדיין בגדר קונספט וטרם זכתה לייצור המוני, אבל אנחנו כבר התלהבנו: מטרפה לכאורה רגילה אבל מעבר לתפקידה הרגיל של הקצפה ידנית, היא גם יודעת להפריד את החלמון מהחלבון בקלות תוך כדי בחישה! איך זה עובד? פשוט שוברים את הביצה על המטרפה וצופים בחלבון נשפך אל תוך הקערה בזמן שהחלמון נשאר במקומו.
תלוי ועומד: 13 פתרונות תלייה למטבח
אביזרים שיחסכו לכם מקום במטבח