קארן רידו מלוס אנג'לס עובדת כמעצבת פנים כבר יותר מ-30 שנה, כך שזה לא מפתיע שהיא הייתה אחראית לשיפוץ של יותר מ-500 מטבחים, להערכתה. מלבד עסק לעיצוב מטבחים רידו גם מנהלת יקב, ולאחרונה פרסמה ספר העוסק בעיצוב מטבחים ובפתרונות לאחסון יין (Caren Rideau: Kitchen Designer, Vintner, Entertaining at Home). לרגל פרסום הספר היא סיפרה לאתר domino מה היא מקפידה לשלב בכל מטבח שהיא מעצבת.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
>> לכל הכתבות בערוץ living
>> אחת ולתמיד: באיזו טמפרטורה לכבס מגבות?
>> רמת השרון: הבית הישן בבניין הרכבת הפך לווילה משגעת
מגירות ייעודיות
כדי לפנות מקום על משטח העבודה, רידו מעצבת מגירות ייעודיות לתבלינים ולכלים להכנת מזון, כמו סכינים. "כך יש מקום לכל הפריטים האלה והם לא תופסים מקום", היא אומרת.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
נישות למכשירי חשמל קטנים
רידו משלבת בארונות נישות לאחסון מכשירי החשמל הקטנים – מעבד מזון, מיקסר, טוסטר ועוד. הנישות נמצאות במיקום נגיש ומוסתרות בדלתות כיס. נישות דומות יכולות לשמש כפינת קפה.
View this post on Instagram
מכשירי חשמל גדולים
רידו מעדיפה שהמקרר, המדיח ומכשירי החשמל הגדולים יהיו מובנים (אינטגרליים). "אני אוהבת להסתיר את המדיח, המקרר וכל מכשיר גדול באמצעות דלתות הארונות כך שלא יודעים שהם מכשירי חשמל", היא אומרת.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
קרשי חיתוך
גם לקרשי החיתוך היא מעדיפה ליצור מקום ייעודי, נסתר או גלוי. אפשר למשל ליצור סביב הכיור מסגרת המאפשרת לכסות אותו בקרש החיתוך וכך גם להגדיל את משטח העבודה.
View this post on Instagram