הבייבי שלנו בא הביתה, וזה הרגע הכי מרגש בעולם. אחרי שקראנו ויישמנו כל מה שאפשר על עיצוב חדרי תינוקות והכנו חדר לתפארת, מהר מאוד אנחנו מגלים שכמה שלא התכוננו ללילות בלי שינה, העייפות לא מרפה לרגע. יש תאוריות שונות של הרדמת תינוקות, וחלק גורסות שנענוע הוא הדבר הכי לא נכון, אבל כשהתינוק לא נרדם – כולנו מנענעים והרבה. את העגלה, על כדור פיזיו, בתנוחת נמר על העץ או במנשא – בסוף הם נרדמים תוך כדי תנועה. הסבתות שלנו (טוב, של חלקנו לפחות) היו קושרות אותנו בחיתול גדול בימים הראשונים לחיים, כדי שנוכל לישון ולחסוך מאיתנו את אפקט מורו, שבו נשלחות ידי התינוק לאוויר בתנועות לא רצוניות ומעירות אותו משנתו.

עריסה חכמה (צילום: Happiest Baby, Inc)
כשרופא ילדים פוגש מעצב | צילום: Happiest Baby, Inc

עריסה חכמה (צילום: Happiest Baby, Inc)
האם הוא באמת יישן לילה שלם? | צילום: Happiest Baby, Inc

עוד בערוץ עיצוב הבית:

גאונות או הפחדה עתידנית?

Snoo, העריסה החדשה מבית Happiest Baby, מנסה לעשות את זה במקומנו. שילוב של שתי הטכניקות, הקשירה והנענוע, מבטיח – לפחות לפי הממציאים – שינה רצופה יותר של התינוקות, ולא פחות חשוב – של ההורים. המעצב איב בהאר שיתף פעולה עם רופא הילדים המומחה להתפתחות ד"ר הארבי קארפ ויחד יצרו עריסה מתוחכמת, שמבטיחה להרדים את התינוקות הרכים. בעריסה המעוצבת היטב מותקנים מיקרופונים שמזהים את עוצמת הבכי ומתאימים את עוצמת הנדנוד. השק של Snoo עשוי מחומרים המחקים את תחושת העטיפה ברחם ומאפשרים שמירה על טמפרטורה נוחה.

השק מתחבר אל העריסה באמצעות מחברים ייחודיים השומרים את התינוק במקומו, וכך הנענוע הקל לא מזיז אותו בתוך העריסה. גם הגובה הותאם לגובה מיטת ההורים, וצדיה עטופים בבד נושם המאפשר שמירה על טמפרטורת חדר נעימה. כדי למנוע נדנוד אינסופי במקרה שהתינוק לא נרגע, העריסה יודעת גם להפסיק את עצמה. הסרטון הבא מדגים את פעולת העריסה, שמחירה הוא לא פחות מ-1,160 דולר. כמה אתם הייתם משלמים כדי לישון לילה שלם?


עריסה חכמה (צילום: Happiest Baby, Inc)
להרדים בלחיצת כפתור | צילום: Happiest Baby, Inc
עריסה חכמה (צילום: Happiest Baby, Inc)
. | צילום: Happiest Baby, Inc
_OBJ

_OBJ

>> כבר עשיתם לנו לייק בפייסבוק?