לפני 27 שנה, במסגרת הרחבת הבית, בנינו חדר רחצה ביחידת ההורים. מאז לא נעשו בו שינויים, אבל לאחרונה מצאתי סוף סוף זמן לשדרג את המבצר הפרטי שלי. חדר הרחצה שלנו גדול (כ-8.5 מ"ר) ומואר, אבל בתקופה שבה עיצבתי אותו המבחר היה מצומצם. רציתי להיפטר מאריחי האבן המיושנים, מאסלת המונובלוק הקבלנית, מהג'קוזי שתפס הרבה יותר מדי שטח (וכמעט לא היה בשימוש) ובעיקר מעמוד גבס שנועד לתמוך זמנית במשטח הכיור ואיכשהו נשאר שם 27 שנים. רק הפרופיל הבלגי בחלונות השתבח עם הזמן, החליד וקיבל מראה מלא אופי.
>> לכל הכתבות בערוץ living
>> לא שוטפים ידיים עם סבון אחרי הכלים? כדאי שתקראו את זה
>> ב-15,000 שקל ליהי עשתה מהפך לדירה השכורה
הסגנון החדש שבו בחרתי הוא נזירי, נטול מניירות וטרנדים, עם כמה שפחות פריטים שמושכים את העין, במטרה ליצור אווירה רגועה. בהשראת חדרי הרחצה במרוקו, שקירותיהם המעוגלים מחופים בטיח טדלקט, קירות החלל הוחלקו, הפינות עוגלו והם נצבעו בצבע פוליאור של טמבור על בסיס משי (מס גוון 1534p). במקלחון חופו הקירות באריחים מדוקקים באותו גוון ונטולי חיבורים בגודל 300X130 ס"מ (אלוני), השילוב ביניהם יצר מראה אחיד ושקט.
החלטתי לא לעשות בחלל ארונות ומדפים כדי ליצור תחושה של חופש (מחוץ לחדר יש ארון), והוספתי רק את הפריטים ההכרחיים ביותר, בהם שולחן כיור מעץ בורמזי, מתלים מאבן למגבות (שרון ברונשר), ומנורות ומראה שרכשתי בפריז.
מירי בלבול היא מומחית הום-סטיילינג ובעלת בית הספר sculla
קבלן מבצע: ואגה שבלי
עלויות
ברזים – 4,700 שקל, עוז קרמיקה
שולחן כיור – 3,700 שקל, סטודיו בייסיק
כיור – 1,500 שקל
מראה - 100 יורו
מנורות – 90 יורו