חמאה – היא יקרה יחסית, משמינה, מלאת כולסטרול וקשה לבשל איתה. היתרון היחיד שלה הוא שהיא פשוט טעימה. ובכל זאת אנחנו מייחסים לה תכונות יוקרתיות וממשיכים להשתמש בה. נגד הערכים התזונתיים אין יותר מדי מה לעשות, אבל בנוגע לקשיי הבישול – הנה כמה פתרונות.
Biēm הוא גאדג'ט חדש שמתפקד למעשה כמו תרסיס שמן, רק עם חמאה. כל מה שצריך לעשות הוא להכניס חבילת חמאה קרה לתוכו, ותוך שניות הוא מסוגל להפוך אותה לנוזלית ולרסס אותה על כל דבר שרק תרצו, בין שמדובר במחבת, צנים, תירס, לחם שום, לחמניות לפני אפייה, ירקות מאודים וכן הלאה.
היתרון הגדול הוא שהתרסיס לא משתמש בכל חפיסת החמאה כולה, אלא רק בכמה שאתם צריכים, בזכות אקסלומטר מיוחד שמגיב רק ללחיצת היד שלכם ולהטיית המכשיר, וכך יודע להתחיל ולהפסיק אוטומטית את המסת החמאה. ברגע שסיימתם להשתמש בה, תוכלו להוציא את חפיסת החמאה שנותרה ולהחזיר למקרר, והמכל עצמו לא אמור להכיל שום שארית.
מורחים אתכם
אם אתם יותר טיפוסים של מריחה, הסכין המיוחדת SpreadTHAT! מסוגלת גם היא להמס חמאה באופן אוטומטי, באמצעות תרמוסטט שמגיב לחום הגוף שלכם. היא משוננת, כדי שתוכלו לחתוך את החמאה בקלות, וכאשר החמאה על הסכין אפשר להפעיל את המתג שבקצהו, ותוך 20 שניות היא תייצר חום שימס את החמאה ויהפוך אותה לקלה למריחה. הסכין עצמה, העשויה מטיטניום, לא דורשת חיבור לחשמל, וניתן להשתמש בה גם למוצרים אחרים כמו דבש, חמאת בוטנים, שוקולד למריחה ועוד.
סכין נוספת מבית DM Initiatives מציעה לכם להתמודד עם החמאה באמצעות שיטת הפרד ומשול – הסכין מכילה חורים כ-24 חורים, שמסוגלים לגרד את החמאה כמו פומפייה, ולאפשר לכם למרוח את החתיכות הקטנות בלי בעיה.
ואם כל זה מסובך לכם מדי, הסכין Toastie Knife פשוט משתמשת בשתי סוללותAA כדי לחמם את הקצה המעוגל שלה ל-41.8 מעלות, מה שמאפשר לחצוב בתוך גוש חמאה בקלות ולעשות איתה מה שאתם רק רוצים.