חמין מקרונימי שלא טעם ספגטי שבילה בתנור לילה שלם עם כמה חלקי עוף עסיסיים לא יודע נימוחות וטעם טוב מהם. אנחנו, מאז שניסינו את השילוב הזה בפעם הראשונה, מקפידים להכין את החמין הזה כמה פעמים בכל חורף
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 10/03/22 07:00
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את השוקיים בשמן הזית על אש בינונית עד להשחמה יפה. מתבלים במלח ופלפל שחור. 2 בסיר אחר מבשלים את המקרוני בהרבה מי מלח 6 דקות (לא בישול מלא). מסננים ושומרים את מי הבישול. 3 מוציאים את העוף ומטגנים באותו הסיר את הבצל, כ-20 דקות על אש בינונית, עד להשחמה קלה. 4 מוסיפים פפריקה אדומה ופלפל שאטה גרוס ומערבבים היטב. מנמיכים את האש ומסדרים על הבצל את פרוסות תפוחי האדמה ואת עוף המטוגן. מתבלים במלח ובפלפל שחור. חמין מקרוני ועוף | צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל5 מניחים מעל העוף ותפוחי האדמה את הפסטה המבושלת ויוצקים מעל 2 כוסות ממי הבישול של הפסטה. מסדרים מלמעלה את הביצים הקשות. 6 מחממים תנור ל-100 מעלות ומכניסים את הסיר (מכוסה) ל-10 שעות. סירי קורנינג השקופים הם הסירים היחידים בעולם הניתנים להעברה מהקפאה עמוקה לאש ישירה, ולשולחן האירוח שלכם. הם עשויים 100 אחוז זכוכית ולכן הם אינם פולטים רעלים, ללא קשר לזמן הבישול, האידוי או ההרתחה. בנוסף, הם שומרים על הערכים התזונתיים של המזון, ואף ממשיכים את הבישול לאחר הורדתם מהכיריים. מדובר בסירים שחוסכים באנרגיה ושומרים על החום גם לאחר שמורידים אותם מהאש, כך שגם אם הטמפרטורות בחוץ מאוד נמוכות, עדיין תוכלו להגיש ארוחה חמה ומפנקת. ניתן למצוא את סירי הזכוכית מבית קורנינג באתר היבואנית "שקל – בית מותגים". |