עוגת וניל קוקוס עם קרם גבינה ופירותזה ששבועות מגיע לא אומר שהפסקנו לאהוב עוגות שאינן עוגות גבינה. תראו את היפיופה הזאת, שמשלבת בין עוגת קוקוס רכה לקרם גבינה ונילי מעלף. הפירות והפרחים למעלה? סתם זרקנו על עצמנו משהו
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 12/05/21 14:32
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לשכבת הבסיס:
לשכבת הגבינה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל-170 מעלות. 2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר במשך כ-2 דקות. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים היטב לאיחוד. 3. מערבבים בנפרד קמח עם אבקת אפייה וקוקוס. 4. מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין את תערובת הקמח ואת החלב ומערבבים בקצרה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. עוגת וניל קוקוס עם קרם גבינה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל 5. שופכים את הבלילה לתבנית ומיישרים. אופים 25-30 דקות, עד שהעוגה מזהיבה מעט. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות. 6. מכינים את שכבת הגבינה: מקציפים ביחד שמנת עם אבקת סוכר, חלב ופודינג לקרם יציב. מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה ומערבבים. 7. שופכים את הקרם על העוגה ומיישרים. מכניסים למקרר להתייצבות של כשעתיים. 8. מקשטים את העוגה בפירות ובפרחים אכילים ומגישים. *** התבניות החדשות לאפייה והגשה מבית פיג'ו מיוצרות בצרפת ועשויות מ-100 אחוז חומרים טבעיים ולכן בריאות לשימוש. הקרמיקה מצופת אמייל, שכבה אשר אינה פולטת רעלים, ובכך התבניות שומרות על הערכים התזונתיים של המזון, האמייל מייצר משטח אחיד ועמיד כך שאינו נשחק, אינו אוגר חלקיקי מזון, ריחות או כתמים ושומר על ההיגיינה. התבניות שומרות על החום של האוכל למשך 30 דקות נוספות ממועד סיום האפייה ומתאימות גם להקפאה. לרכישה בחנויות המורשות ברחבי הארץ, באתר www.shekel4u.co.il ובאולם התצוגה של חברת שקל בית מותגים, הבונים 2 רמת גן. |