קרש החיתוך הוא אחד מסוסי העבודה של המטבח, ולא משנה אם אתם מסתפקים בסלט וחביתה או מעמידים סירים כל יום. השימוש הרב והנוזלים שניגרים בזמן החיתוך גורמים לכך שמהר מאוד קרש החיתוך מקבל כתמים שלא יורדים בשטיפה רגילה במים וסבון. מה עושים? מנסים את השיטה של ארמן אדאמיאן, שמתחזק חשבון טיקטוק המוקדש לבישול, טיפוח הבית וגינון ביתי עם 1.2 מיליון עוקבים.

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

>> לכל הכתבות בערוץ living 

>> חוגגת את החיים: הווילה המטריפה של דוגמנית העל

>> זה מה שדנית עשתה מהבית הריק ב-12,000 שקל

בסרטון, שצבר כבר 1.1 מיליון צפיות, אדאמיאן מפזר על הקרש אבקת סודה לשתייה ומעט מלח, וסוחט מעל מיץ ליים. אחר כך הוא משתמש ליים החתוך כדי לשפשף את הקרש, שוטף במים – וזהו.

@creative_explained

DIY Magic Eraser ##lifehack ##hack ##cleaninghacks ##kitchenhacks ##trick ##tips ##learnfromme ##alwayslearning ##magic ##diy ##howto ##clean ##cookinghacks

♬ original sound - julieschatzmusic

"הטיפ הזה עובד 100 אחוז. כרגע ניסיתי", כתב בתגובות אחד הגולשים, וגולש אחר הוסיף הסבר: "המלח מסייע לקרצוף, הליים מוסיף חומציות ואבקת הסודה הלבנה". כדי להוכיח שהוא לא סובב את הקרש או החליף אותו, אדאמיאן פרסם גם סרטון שבו מצולם תהליך הצילום של הטיפ. 

@creative_explained

Reply to @kevinrdz073 Behind the scenes of my last post. Proof I didn’t flip the board, but also shows my creative process ##bts ##bloopers ##magic

♬ original sound - Armen Adamjan

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק

>> הרשמו לניוזלטר של living

טיפ נוסף של אדאמיאן שכבר אימצנו הוא להשתמש בקליפת האבוקדו הריקה לצמחים קטנים במקום לזרוק אותה. הוא פשוט ממלא את הקליפה באדמה ושותל בה נבטים קטנים (אפשר גם לזרוע זרעים). לדבריו, הקליפה עשירה בחנקן ולכן מעודדת צמיחה. כשהצמחים גדלים, אפשר להעביר אותם עם קליפת האבוקדו לעציץ גדול יותר.