View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh) on

 לפני כמה חודשים השיקה קורטני קרדשיאן את אתר הלייף סטייל Poosh, אולי כתגובה לטענות של אחיותיה שהיא לא משקיעה מספיק בקריירה שלה. אין ספק שעיצוב הבית – כלומר האחוזה ששטחה 1,115 מ"ר – של האחות הבכורה של שבט הריאליטי מהמם, אבל האם העצות שלה בתחום הניקיון והתחזוקה מרשימות באותה מידה? לא בטוח, ויכול להיות שכדאי לה להתייעץ עם קלואי, שדווקא מצטיינת בסדר ובארגון.

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

>> לכל הכתבות בערוץ living 

>> ראש העין: וילה עם מטבח חלומי

>> יפהפה: המלון החדש בתל אביב שכולם מדברים עליו

השבוע התפרסמה באתר רשימה ובה 12 עצות של קורטני והשפית שלה שרה מוטאמדי לאחסון מזון. באתר התוכנית Today ביקשו מהשפית פלאק פאטל מ-Institute of Culinary Education לחוות דעה על כמה מהעצות של כוכבת הריאליטי, והנה המסקנות:

הכניסו את האבוקדו הלא בשל לשקית נייר כדי שיבשיל במהירות: "זה נכון", אומרת השפית. "שימו את האבוקדו במקום חשוך וקריר". היא גם ממליצה לשים את האבוקדו הקשה בארון או בתנור (מכובה, כמובן), כדי לזרז את הבשלתו.

שימו עשבי תיבול בכוס זכוכית מלאה במים כדי לשמור עליהם רעננים: פאטל מסכימה, ומוסיפה שאפשר גם לעטוף את עשבי התיבול בנייר סופג לח ולשמור בקופסה אטומה. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh) on

 כדי לשמור על חסה ועלים ירוקים אחרים, עטפו אותם בנייר סופג לח, הכניסו לקופסת זכוכית ושימו במקרר: פאטל מסכימה, ומוסיפה שאפשר גם להפריד את העלים ולהניח ביניהם נייר סופג לח.

השתמשו בקולפן כדי ליצור רצועות דקות של ירקות לסלט: אפשר להשתמש בקולפן להוריד רצועות דקות מירקות קשים כמו גזר או קישוא, אבל פאטל ממליצה להשתמש במנדולינה המיועדת לחיתוך כל סוגי הירקות.

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק

שמרו את השום במוסך, שם חשוך וקריר: אל תאמצו את העצה הזאת גם אם יש לכם מוסך. פאטל אומרת שהמוסך לא נקי והיגייני מספיק לאחסון מוצרי מזון, ופשוט ובטוח יותר לאחסן את ראשי השום בארון.

שמרו בצלים במקרר וכך החיתוך שלהם לא יגרום לכם לדמעות: חיתוך בצל קר גורם לדמעות לא פחות מחיתוך מחיתוך בצל בטמפרטורת החדר, מאכזבת פאטל.   

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh) on

טיפים נוספים של קורטני לאחסון מזון

אחסנו את תפוחי האדמה עם כמה תפוחים כדי למנוע מהם להצמיח נבטים.

שימו פלחי תפוח בקערה עם מים קרים או מים עם לימון כדי שלא ישחירו.

הפרידו בין פירות וירקות במקרר, ואת העגבניות אחסנו מחוץ למקרר – הן לא אוהבות קור.

לימונים, תפוחים ותפוזים יישמרו הרבה יותר זמן אם תשימו אותם במקרר.

שמרו ג'ינג'ר טרי במקפיא והשתמשו בכף כדי לקלף אותו.

כדי להסיר בקלות את הגבעול והעלים של התות הכניסו קשית לתחתית הפרי ודחפו אותה דרך הגבעול.