הלוקיישן: גרים בפרברים, צפונית מערבית לשיקגו אילינוי, ארה"ב.
בני הבית: אולג לי, 28, בעל חברת שיפוצים, קטרינה ורבטו, 25, בנקאית. נשואים וחיים 6 שנים בארה"ב.
![אולג -שיקגו (צילום: תומר ושחר צלמים) אולג -שיקגו (צילום: תומר ושחר צלמים)](https://img.mako.co.il/2012/07/08/IMG_1843_c.jpg)
עיצוב הבית: אנחנו חיים בדירה שגודלה 140 מ"ר. כשקנינו אותה היא היתה חדשה לגמרי. רצפת פרקט בכל הבית ומטבח חדש. אבל לא אהבנו את הסגנון האמריקאי שלה, אז עיצבתי ושיפצתי את כולה בעצמי בסגנון אירופאי מודרני. את הרהיטים קנינו בחנות מקומית בשם Chiasso, אלו רהיטים שיובאו מאיטליה. את האח שהיה הוצאתי והתקנתי במקומו קיר לבנים ועליו תליתי פלזמה. את הפרקט הכתום החלפתי לריצוף אפור. עכשיו הבית שלנו לא נראה כמו שום בית כאן בשכונה.
![אח בסלון הישן (צילום: תומר ושחר צלמים) אח בסלון הישן (צילום: תומר ושחר צלמים)](https://img.mako.co.il/2012/07/12/diskim.jpg_g.jpg)
בילוי: אשתי ואני אוהבים לבלות בסלון שלנו ובמרפסת. יש לנו כלב בשם מיסי ותוכי שקוראים לו מולי. שניהם אוהבים את החלון והמרפסת ונוהגים לשחק הרבה ביחד.
חדר אהוב: אני אוהב את המשרד הביתי שלי. על הכיסא יש לי כיסוי שעליו כתוב: "I love Israel".
מזכרות מישראל: כשגרתי בארץ הייתי בנבחרת ישראל בהיאבקות חופשית ויש לי גביע שקיבלתי כשזכיתי במקום הראשון בתחרות ביוון. הבאתי אותו לכאן כמזכרת. יש גם חמסות ודיסקים (ים תיכוני וסאבלימינל).
![אולג -שיקגו (צילום: תומר ושחר צלמים) אולג -שיקגו (צילום: תומר ושחר צלמים)](https://img.mako.co.il/2012/07/08/IMG_1850_c.jpg)
דברים שמזכירים לנו את הארץ: הכל פה כל כך שונה מישראל ושום דבר לא מזכיר לנו את הארץ.
הכי מתגעגעים: לאוכל הישראלי.
![אולג -שיקגו (צילום: תומר ושחר צלמים) אולג -שיקגו (צילום: תומר ושחר צלמים)](https://img.mako.co.il/2012/07/08/IMG_1858_c.jpg)
הבית הוא המקום שבו אתה חי או איפה שהלב נמצא? אחרי 6 שנים אני מרגיש פה לגמרי בבית.
במדור הקודם: נטלי ואלעד עושים קידוש בטמפה
מכירים ישראלים שחיים בחו"ל וישמחו להשתתף במדור רילוקיישן? כתבו לנו
גם אתם אוהבים את סגנון העיצוב של אולוג וקטרינה? ספרו לחברים