מת על אוכל הודי
שולחנות, כיסאות וקברים במסעדת "המזל החדש" בהודו
האווירה במסעדה משפיעה לא מעט על חווית האכילה אז כשמסעדה ממוקמת על בית קברות ישן, האוכל – למות.
ה"דטרויט פרי פרס" מביא את סיפורה של מסעדת "המזל החדש" המעוטרת קברים ומצבות בין שולחנות הסועדים.
המסעדה הוקמה בשנות ה-50 בעיר אח'מדאבאד על שרידים לא כל כך קדומים של בית קברות והרעיון העיצובי הגיע דווקא משיקולים פיננסיים של חיסכון.
פרופסור הודי אף נתן הסבר מקורי לאי רתיעתם של באי המסעדה: "בתי הקברות בהודו אינם מקומות מפחידים. אין לנו ספרות אימה שמעלה את האפשרות לקיומם של שדים וזומבים בבתי הקברות".
את בעל המסעדה עצמו מטרידה רק העובדה כי המלצרים עלולים למעוד ולהיפצע, ועל כן הוא מעביר הכשרה ארוכה מהרגיל לצוות עובדיו.
מעניין אם מגישים במסעדה קוקה קולה, עם הסלוגן "טעם החיים".