בשנת החיים הראשונה צמיחת הילדים בלתי נתפסת. מדובר בתקופה שלא תחזור, והורים מוצאים דרכים מאוד יפות ויצירתיות לתעד את הפלא. יש את אלה שמצלמים את הילדים בכל חודש עם שלט אחר המצהיר את מספר החודשים שהם חוגגים, אחרים מלבישים אותם בחולצות מיוחדות, יש גם מדבקות כאלה שניתן לרכוש, ובאמת שהאפשרויות מגוונות. אם אחת אמריקנית החליטה לחשוב מחוץ לקופסה. או בעצם בתוך קופסת הקרטון של הפיצה.
הפיצות הגדולות מחולקות ל-12 סלייסים, יודע כל חובב פיצה, ודני לי, אמא של לורנצו הקטן והמתוק, היא כזו בדיוק. האם, צלמת חתונות במקצועה, בילתה את זמן ההריון במחשבות על התיעוד שבדרך. ״העליתי רעיונות עם אמא שלי, סבתא של לורנזו, והיא אמרה שאני צריכה לעשות משהו בניחוח איטלקי, בגלל שבחרנו לו שם כזה,״ מספרת דני לתקשורת, שמפיצה את התמונות שלה בהתלהבות בשבוע האחרון. ״זרקנו רעיונות אבל לבסוף החלטנו שהרעיון הכי טוב גם יספק לנו ארוחת ערב פעם בחודש.״
רעיון הסלייסים של הפיצה היה קל לביצוע, לא צפוי ופרקטי. ״ידעתי בראש שלי איך זה יראה, ולמרות שיש לנו סוג אחד של פיצה שאנחנו אוהבים במיוחד, ידענו שנזמין בכל חודש סוג שונה, כדי שהתמונות יהיו מגוונות,״ היא נזכרת. ״באמת שעברנו על כל התפריט, והלכנו לפי טעמו של בן השלוש שלנו, צ׳רלי, אחיו הגדול של לורנצו, שנהנה מהפרוייקט. יש טעמים שבחיים לא היינו מזמינים אחרת, כמו פסטו ושרימפס, למשל, וכן גילינו טעמים שאנחנו אוהבים ומזמינים עכשיו בזכות הפרוייקט, כמו פיצה עם עוף בטעם ברביקיו. את כל הפיצות הזמנו מהפיצריה המקומית האהובה עלינו, איל פורנו.״
הפיצריה זכתה לפרסום רב, וגם האם הצלמת, והרעיון מיד אומץ על ידי הורים נוספים ורעבים, שיודעים היטב שבשנה הראשונה להולדתו של התינוק אין המון זמן לבשל. טוב שיש תירוץ מעולה ולא אנוכי שכזה להזמין פיצה.