הורים צריכים לשמש משענת לילדיהם ולהעניק להם את התחושה שלא משנה מה, הם תמיד יהיו מאחוריהם/ זהו, פחות או יותר, המסר שמוביל את ההורות המודרנית. אלא שלכל כלל יש יוצא מן הכלל וכעת נראה שזוג הורים מאטלנטה לוקחים את העניין קצת רחוק מדי. איבון וזאקרי ארווין זכו לביקורת רבה לאחר שהצהירו בתקשורת כי הם עומדים מאחורי בניהם שנעצרו לאחר שסיממו אותם, תקפו אותם באלימות והתכוונו לשרוף את ביתם.
המשטרה הגיעה אל בית ההורים, שחיים בפרבר בשם סנלביל, שם מצאה את האב זקארי דקור ומכוסה דם, ואת האם חבולה קשות. האם הזעיקה את המשטרה ובכתה לתוך הטלפון כי בניה מנסים לרצוח אותה, והאב בן החמישים סיפר לשוטרים שהגיעו לזירה כי בנו הכה אותו בראשו עם קת של רובה ציד. ״אילו אשתו לא היתה מצליחה להתקשר למשטרה, אין לדעת איך הסיפור הזה היה נגמר״, אמר הסרן ריץ׳ לונג ממשטרת המחוז. הבנים, כריסטופר, 22, וקמרון, 17, נעצרו ומואשמים בתקיפה קשה ובהצתה מדרגה ראשונה, זאת לאחר שהדליקו את כל הגז בבית והדליקו נרות. שני האחים יישפטו כבגירים ועשויים לבלות עד שישים שנים בכלא, אם יורשעו.
למרות המעשים הקשים והכוונות האיומות של הבנים, ההורים ממשיכים לעמוד לימינם ולהגן עליהם. ״אנו מחלימים פיזית ורגשית כעת״, אמרו ההורים לרשת האמריקנית ABC, ״ואמונתנו באל מסייעת לנו ברגעים קשים אלה. לבנים שלנו היה רגע אחד לא מוצלח. אנחנו הבהרנו להם שאנו אוהבים אותם ללא תנאים. אמרנו להם שאנו סולחים להם. אמרנו, כמו שאנחנו אומרים תמיד כשעולה בעיה, שכמובן שיהיו לעניין השלכות ושתמיד יש השלכות, טובות או רעות. אנשים לא מכירים את הבנים שלנו, ולכן קל להם לומר שהם לא היו סולחים בעצמם. אנו מבקשים מאנשים לקחת את הסיפור הזה אישית ולדמיין שהיה זה הבן שלהם, מה היו מרגישים אז? מעולם לא היו לנו עניינים כאלה עם הבנים בעבר, מעבר למחלחמה התמידית על סידור החדרים שלהם. הם לא תמיד מתנהגים בנימוס, אבל בזה זה הסתכם. אנחנו לא יודעים מה קרה".