מצרכים

לבסיס:
• עוגת שוקולד עגולה אפויה או קנויה
• ארבע חבילות שוקולד מריר

לקישוט:
• מטבעות שוקולד
• סוכריות צבעוניות, סוכריות עדשים, סוכריות ג'לי ועוד
מרמשלו לבבות.
• שתי סוכריות נחש, ליקריץ או גליליות למחושים

אופן ההכנה:

• מניחים את העוגה העגולה על מגש שטוח.
• חותכים מעוין בגודל בינוני במרכז העוגה.
• מקודקודי המעוין חותכים קו ישר לאורך העוגה, ליצירת שלושה חלקים. שתי חתיכות ישמשו ככנפי הפרפר, והחתיכה המקשרת תשמש כגוף הפרפר.
• הופכים את שני צידי החתיכות משמאל לימין.
• ממיסים את השוקולד ומצפים את חלקי הפרפר בקרם.

קישוטים:
• מחושים: מחברים את סוכריות הליקריץ לגוף הפרפר.
• מיד לאחר מריחת השוקולד, מקשטים את גוף הפרפר ואת הכנפיים עם הסוכריות ומטבעות השוקולד כיד הדמיון.