המתכון המלא לסהרוני גבינה מתוקים
מתכון מקורי |
מתכון בריא |
1/2 2 כוסות קמח |
1/2 1כוסות קמח רגיל |
אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה ולשים לבצק נוח ואחיד.
מעבירים למקרר לשעה.
מחלקים ל-2.
כל חלק מרדדים לעיגול בעובי כ-3 מ"מ.
מורחים ריקוטה על כל עיגול.
חותכים למשולשים ומגלגלים מהצד הרחב לצר.
מסדרים על ניר אפיה, מברישים בביצה מוקצפת ואופים בחום 175 מעלות עד להזהבה.
בימוי ופוסט- Boico/Drori Visual House
צילום- מנחם ואיתי רייס
סטיילינג- ענת לובל
ניהול קריאיטיב- אסי גורטנברג
הפקה- גל אפיק