אם פעם קפה נמס עם חלב עמיד היה עוזר לרובנו לפתוח את הבוקר, היום הדרישה למנת אספרסו הופכת ליותר ויותר פופולרית בכל מקום בעולם, אך אליה וקוץ בה – מכונות האספרסו נעות בין ענקיות לקומפקטיות, וגם הקטנות ביותר עדיין מסורבלות ולא ניידות. בנוסף, כל קפסולת קפה למכונה מכילה גרם אחד של אלומיניום, והקפסולות כמעט אף פעם לא ממוחזרות. האלומיניום הולך לפח הרגיל וכך אפילו כוס קפה תורמת לזיהום הקרקע.
כדי להתגבר על שתי הבעיות הללו, ולהפוך את האספרסו למהיר וזמין יותר, ברוח התקופה, חברת קריאייטיב די-אן-איי מאוסטריה פיתחה את אקדח האספרסו. האקדח, בשם "איל טירו", גם שומר על הסביבה וגם מכין קפה בצורה מגניבה יותר – רק מטעינים את המחסנית בפולי קפה (לא קפסולות דחוסות), ממלאים את הקת במים, מכוונים לטמפרטורה המועדפת וסוחטים את ההדק בשביל להרתיח את הפולים הקלועים, שנטחנים באותו הרגע בתוך האקדח.
לאקדח אחראים ארבעה מעצבים צעירים וכיאה לצעירים מוכשרים, לאקדח יש המון עיצובים אפשריים. החברה מסבירה באתר האינטרנט שלה את הקונספט העיצובי: "האתגר ההוליסטי בעיצוב הוא ליצור אובייקטים וירטואליים ופיזיים שהם גם שימושיים, גם נעימים לעין כאמנות וגם מעוררי השראה עם ערך רוחני, תוך שימוש במינימום אטומים. עיצוב לא יכול להיות רק הצהרה אופנתית, אלא חייב לקדם את התרבות התעשייתית באמצעות חידושים משמעותיים".
באתר החברה תוכלו למצוא דוגמאות נוספות לעיצובים חדשניים, שפותחו על ידי המעצבים שלהם, בהם: אופנוע שלג ידידותי לסביבה, צוללת אישית ידידותית לסביבה, נעל ארגונומית במיוחד, דיבורית מיוחדת שהופכת את האייפון למוניטור תינוקות, רובוט חקלאי, מצלמה מעופפת, שאפשר לשגר במצבי חירום, אוכף מרופד ועוד הרבה המצאות משוגעות, יעילות ומקוריות.