ילד טוב משאיר צלחת ריקה – וזהו. פיתוח משעשע חדש מוסיף אפילו עוד הנאה לתה קר של אחר הצהריים – כוסות אכילות. זה נקרא ג'לוור (jelloware) ולדברי החברה, הכוסות יגרמו לכם "לדמיין מחדש את הקונספט של השתייה". מעבר לפן הכיפי, הכוסות טומנות בחובן צד אקולוגי מאחר והן לא הופכות לזבל בסוף האירוע או דורשות מכם לשטוף אותן, במקרה הטוב.
הכוסות עשויות מאגר (Agar) – סוכר המופק מאצות – המשמש כיום בעיקר במיקרוביולוגיה להכנת מצעי גידול למיקרואורגניזמים. זה אמנם לא נשמע הכי מפתה, כל הבקטריות האלה, אבל הכוסות הסטריליות מגיעות במגוון טעמים כמו לימון-בזיליקום, תפוז, ג'ינג'ר-מנטה או רוזמרין-סלק (האמת שהאחרון גם לא נשמע מפתה במיוחד), והטעמים אמורים להיות מותאמים לסוגי המשקאות שתמזגו בהן.
אם לא תרצו לאכול את הכוס בסוף הדרינק, תוכלו פשוט להשליך אותן לדשא והן יתכלו בטבעיות ובבטיחות תוך זמן קצר, ויזינו את הקרקע. במסיבות ממש גרועות הן יכולות אפילו להיות מסמר הערב.