אם יש משהו מעורר השראה אצל ג'ודית ג.קלאוזנר מסומרוויל, מסצ'וסטס (ארה"ב), זו הדרך בה היא הופכת (בוסטון ארט אימג'ס) עוגיות אוראו לעוד יותר קסומות. ג'ודית מגלפת את המילוי של העוגיות, הקטנות והפריכות, ויוצרת דמויות פרופיל תלת-ממדיות מורכבות.
לדבריה, יש לה חיבה לכל מה שקטן, מורכב וזוכה להתעלמות מהרוב, והיא אוהבת לשחק עם האוכל שלה – גם בחייה הפרטיים וגם בחייה המקצועיים. לפני כארבע שנים סיימה ג'ודית את לימודיה ויצאה לעולם עם התואר השני שלה באמנות. התזה שלה הייתה על חרקים ומאז היא חוקרת את סביבתה הקרובה כדי לספוג השראה.
את הקמעות האכילים מעוגיות היא החלה לייצר באוגוסט 2010, כחלק מסדרת המיצגים הנקראים "להתחיל מאפס" (From Scratch). "החום גורם למילוי להינמס והלחות מפוררת את העוגייה, אבל בסביבה עם אקלים מבוקר, עוגיות אוראו הן למעשה חומרי גלם עמידים שיכולים להחזיק הרבה מאוד זמן", היא מסבירה באתרה.
כלי העבודה שלה כוללים קיסמי שיניים, מסמרים דקים ומקל פיסול עם קצה קהה אבל הכיף לא מסתיים בעוגיות. בנוסף ג'ודית מגלפת בגבינה צהובה ומעצבת מיצגים עם טוסטים , דגני בוקר, תבלינים ועוד. למעשה, ג'ודית מעט יותר אקצנטרית ממה שנדמה והיא מתעסקת בעבודותיה גם עם חרקים, איברי חרקים, שיני תינוקות וציפורניים, במקביל לשימוש במזון מעובד. קצת מוציא את החשק מהעוגיות.