בריאות בריאות תזונה וכושר הפלא של היוגורט חיידקים טובים, רעים, והיוגורט שביניהם איך מייצרים מוצרי חלב? נאוה זק, בעלת קריירה ארוכת שנים כמהנדסת מזון, מספרת על התהליך שעובר מוצר החל מהשלב המוקדם ביותר של זיהוי הצורך ועד רגע היציאה לשוק mako בריאות | פורסם 16/01/20 07:00 הדפסה בחסות דנונה לעוד טיפים על תזונה נכונה ואורח חיים בריא היכנסו למתחם >> למידע נוסף על פלא היוגורט >> למעבר לאתר דנונה >> מצאתם טעות לשון? * התוכן בערוץ זה אינו מהווה חוות דעת מקצועית, המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. לתגובות