כדורי תמרים וקקאוהכדורים השובבים האלה, כמה שהם יפים ככה הם טעימים. כדורי "שוקולד" מופלאים, רכים ומענגים על בסיס תמרים, שתכינו בשביל הילדים אבל סביר להניח שתחסלו מהר מאוד בעצמכם
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 20/11/18 07:07
צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :ל-20-25 כדורים:
לציפוי (אחד מהציפויים או כולם, לבחירתכם):
אופן ההכנה:1 מגלענים את התמרים, מעבירים לקערה בינונית-קטנה, יוצקים מעל מים רותחים רק עד כיסוי ומניחים לתמרים להתרכך בפנים ל-5 דקות. מסננים ומצננים. 2 מעבירים את התמרים למעבד מזון וטוחנים יחד עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה לגמרי. מעבירים לקירור לשעה וחצי. >> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל - פיית העוגיות 3 יוצרים מתערובת התמרים בידיים רטובות כדורים בגודל הרצוי, ומגלגלים בכל ציפוי שאוהבים.שומרים בקופסה אטומה במקרר. * לגרסה טבעונית ובריאה יותר ניתן להמיר את החמאה ב-40 גרם שמן קוקוס. |