שייק בננות ותמריםהמרקם קרמי וסמיך כמעט כמו גלידה, המתיקות משגעת ללא תוספת סוכר, הערכים התזונתיים בשמיים, והטעם? הטעם הוא בול מה שאנחנו מחפשים בשייק. 6 מרכיבים פשוטים והוא שלכם
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 07/08/18 07:35
צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מגלענים את התמרים, קולפים את הבננות הקפואות וחותכים לפרוסות עבות. >> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל - פיית העוגיות 2 טוחנים בבלנדר את התמרים ופרוסות הבננה עם החומרים לקבלת שייק סמיך וחלק. מוסיפים מעט מים בהתאם לסמיכות הרצויה. 3 יוצקים את השייק לצנצנות שייק או לכוסות גבוהות ומגישים מיד. * המתכון מתאים ל-2 כוסות גדולות או ל-4 כוסות סטנדרטיות |