תמרים ממולאים בשר טחוןהשילוב בין בשר לפירות מיובשים תמיד עשה לנו את זה, והמתכון הזה מביא את ההתלהבות שלנו לשיא חדש: תמרים ממולאים בתערובת מהממת של בשר, נענע ופיסטוקים קצוצים, שמתבשלים ברוטב ריחני ועוברים השחמה סופית בתנור
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 03/10/18 07:27
![]()
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים :
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 יוצרים חתך בסכין חדה לאורכו של כל תמר ומוציאים את הגלעין. 2 מערבבים את כל מרכיבי המילוי, וממלאים את התמרים המגולענים. 3 הרוטב: מטגנים את הבצל והכרישה בסיר רחב ונמוך שניתן להכניס לתנור, עד שהם מתקרמלים (כ-20 דקות על אש בינונית). מוסיפים את הסלרי והבצל הירוק, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות. 4 מוסיפים קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור מערבבים ויוצקים את המים. מביאים לרתיחה. 5 מכניסים את התמרים הממולאים לרוטב כשהפתח עם המילוי פונה כלפי מעלה. מבשלים שעה על אש נמוכה. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות ומעבירים את הסיר פנימה להשחמה של 15-20 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |